Відкритий Кубок ТНПУ ім.В.Гнатюка з бадмінтону (ФОТО)



Відкритий Кубок ТНПУ ім.В.Гнатюка

 з бадмінтону
 



З нагоди вшанування кафедри фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, яка у цьому році відзначає 70-річчя з дня створення, 26 січня  2019 року у спортивному залі університету за сприяння Тернопільського обласного відділення національного Олімпійського комітету України пройшов відкритий Кубок ТНПУ ім.В.Гнатюка з бадмінтону.

Призи чекають своїх переможців
Призи чекають своїх переможців

Перед учасниками змагань з вітальним словом виступив заступник декана факультету фізичного виховання Ярослав Боднар.

Вітальне слово Ярослава Боднара
Вітальне слово Ярослава Боднара


За кубок вели наполегливу боротьбу любителі цієї чудової гри. На майданчику зійшлись у протистоянні гравці різного віку та професій: лікарі, бізнесмени, педагоги, банкіри, кандидати наук, доценти, завідувачі кафедрами. На корті всі були рівні і керувалися правилами змагань та олімпійським принципам чесної гри.

Вдало виступили представники нашого університету. Валерій Єднак зайняв перше місце у категорії "любителі", а Андрій Вельгач третє місце у категорії "просунуті любителі". Яскравим та беззаперечним виявився виступ магістранта факультету фізичного виховання Зоряна Банасевича, який здобув перше місце у категорії "просунуті любителі".

Бадмінтонна дружина нашого університету
Бадмінтонна дружина нашого університету


Окремими заохочувальними призами НОК України були нагороджені викладачі нашого університету Андрій Огнистий та Петро Ладика.

Петро Ладика Андрій Огнистий нагороджені призами НОК України
Петро Ладика Андрій Огнистий нагороджені призами НОК України

Організатори змагань висловлюють слова подяки голові профспілкової організації працівників Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Анатолію Ананійовичу Григоруку за надані призи для учасників змагань.


Завідувач кафедри фізичного виховання
доцент Андрій Огнистий


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси