Стартувала спартакіада серед працівників ТНПУ ім. В. Гнатюка (ФОТО)


Стартувала спартакіада 

серед працівників ТНПУ ім. В. Гнатюка


У середу, 13 лютого, в приміщені головного корпусу Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка відбулась першість з настільного тенісу, присвячена 70-ій річниці з дня створення кафедри фізичного виховання ТНПУ ім.В.Гнатюка.

Варто зазначити, що настільний теніс має широку популярність серед усіх вікових категорій, адже не потребує особливо вартісних витрат на екіпіровку чи спеціального обладнання і спортивних споруд. 

Початок змагань
Початок змагань

А ще грати в пінг-понг можуть люди без обмеження віку та з особливими потребами. Тож і приваблює з кожним роком все ширший загал цей чудовий і доступний вид спорту.

Стикова гра
Стикова гра

Боротьба за першість видалася захоплюючою та емоційною, а учасники продемонстрували технічну і цікаву гру. За результатом якої і визначилися переможці. Ними стали: команда факультету педагогіки і психології – 1 місце; факультет іноземних мов – 2 місце; інженерно-педагогічний факультет – 3 місце.

Команда-переможець.
Команда-переможець

Серед когорти учасників в особистій першості серед жінок третє місце зайняла найсолідніша по віку учасниця - доцент кафедри здоров`я людини, безпеки життєдіяльності та фізичної реабілітації факультету фізичного виховання Вакуленко Людмила Олексіївна. друге місце посіла Писарчук Оксана Тарасівна, переможницею стала  Лаврін Галина Зиновіївна.

Фінал особистої першості.
Фінал особистої першості

Цікавим видався і фінал змагань в особистій першості серед чоловіків, де зустрілися декани факультету педагогіки і психології та факультету іноземних мов. У запеклій боротьбі перемогу виборює декан факультету іноземних мов – Кебало Микола Степанович, друге місце – Чайка Володимир Мирославович, третє – Огнистий Андрій Володимирович.

Переможців було нагороджено грамотами, медалями та цінними призами.

Учасники змагань
Учасники змагань

Висловлюємо щиру подяку учасникам змагань цього виду спорту за гарний приклад для молоді та особливо відзначаємо допомогу в організації проведення першості голову профкому працівників ТНПУ ім.В.Гнатюка (доц. Григорука Анатолія Ананійовича).


Голова спортивного клубу
П
.М. Петрица



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси