Другий день семінару-тренінгу «Навчання без конфліктних ситуацій» у ТНПУ (ФОТО)


Другий день семінару-тренінгу

       «Навчання без конфліктних ситуацій»

       у ТНПУ


Сьогодні, 12 грудня, друга група працівників та студентів продовжили роботу у семінарі-тренінгу «Навчання без конфліктних ситуацій». У теоретичному блоці семінару-тренінгу учасники мали змогу дізнатись про те, що таке конфліктна ситуація, передумови виникнення та типи конфліктів. Також дізнались про те, чому ж так важко відмовити іншій людині й вимовити таке просте і коротке слово «ні».

Завдання актуальні!
Завдання актуальні

Цікавим та корисним був перегляд мульфільму про стилі поведінки в конфліктних ситуаціях. Учасники обговорювали та роздумували, який саме тип поведінки вони використовують у повсякденному житті.

У практичній частині заходу працівники та студенти виконували вправи, які допомогли визначити наявні чи скриті причини та проблеми конфліктних ситуацій у навчальному і робочому процесах. Також важливою складовою семінару-тренінгу було те, що учасники у груповій роботі впорядковували і презентували кроки вирішення конфлікту.


Працюємо згуртовано
Працюємо згуртовано

В ході семінару-тренінгу учасники намагалися знайти не лише негативні сторони конфлікту, але й шукали причини позитиву в конфлікті.

Приємно було співпрацювати
Приємно було співпрацювати

Учасники отримали сертифікати
Учасники отримали сертифікати

Більше світлин дивіться в альбомі

Робота третьої групи учасників тренінгу продовжить роботу 17 грудня. Отож, бажаємо усім більше позитиву та оптимізму! У ТНПУ працюємо та вчимося без конфліктних ситуацій.



Відділ у справах молоді


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси