Турбота про здоров'я у ТНПУ понад усе: для навчальних корпусів та студмістечка  придбали спеціальне обладнання(ВІДЕО) (ФОТО)
Турбота про здоров'я  у ТНПУ понад усе:
для навчальних корпусів та студмістечка
придбали спеціальне обладнання 
 



В час, коли світ охопила пандемія COVID-19, для ТНПУ найважливішим завданням є створення безпечних умов здобувачам освіти та працівникам університету. Зараз у Тернополі епідеміологічна ситуація із захворюваністю на COVID – 19 є керованою та стабільною, з 5 червня вводиться наступний етап послаблення карантину, проте потрібно суворо дотримуватися карантинних вимог та вживати профілактичних заходів. 

Тому в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка було прийняте рішення придбати спеціальні рамки для дезинфекції за кошти Фонду протидії пандемії коронавірусу. Нагадаємо, цей фонд створено в університеті завдяки пожертвам працівників: усі охочі перерахували у фонд свій кількаденний заробіток.

Будова рамки
рамка
Загальний вигляд і будова рамок для знезараження

Усього для потреб ТНПУ закуплено 10 захисних рамок: 5 рамок для дезінфекції марки Protection frame DUSINESS та 5 
 - Protection frame PROFIі Protection frame. Рамки будуть встановлені в навчальних корпусах та гуртожитках на території студмістечка.

Вхідна рамка Protection frame призначена для знезараження спорядження та одягу людей від можливих збудників інфекційних захворювань, бактерій та вірусів. Знезараження відбувається під час проходження крізь рамку. Дрібно-крапельний розпил дезінфікуючої речовини, яка осідаючи на поверхні одягу та речей, утворює тонкий знезаражуючий шар.

Механізм роботиУльтрафіолет. 
Як працює дезінфекаційна рамка

Потужне джерело ультрафіолетового випромінювання додатково знищує до 90% відомих вірусів та бактерій. Спеціальна конструкція захисних бар'єрів фокусує випромінювання на зону проходу та мінімізує його потрапляння до очей. Одночасно з ультрафіолетовим випромінюванням створюється озонування нагнітаючим повітряним потоком.

Як користуватися рамкою, продемонстровано на відео

Монтаж рамок вже розпочали/ Cьогодні перші рамки вже встановлені та пройшли апробацію.
                       
Режим роботи одночаснопередбачає три  функції:  
1) кварцування повітря та людей, що входять в приміщення; 
2) зволоження дезінфікуючого килимка; 
3) розпиленням дезрозчину.

Рамка встановлена Апробація
Рамки встановлені у фоє ТНПУ: апробацію проводять ректор університету проф.Б.Б.Буяк та голова студентської профспілки М.Піговський

Користуватися рамкою дуже просто і не займає багато часу. Дотримуючись визначених заходів безпеки, разом ми здолаємо небезпечну недугу!

Приємно, що студмістечко ТНПУ завжди було і є чистою і комфортною територією, де усі - студенти , магістранти, працівники, викладачі, абітурієнти, гості - почуваються затишно і безпечно. А міцне здоров'я - запорука успішного навчання і цікавого дозвілля.


Прес-служба ТНПУ




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси