ТНПУ ім.В.Гнатюка проводить регіональну  науково-практичну конференцію  «Вчитель англійської мови:  модель успішного педагога для сучасної школи»


2016 рік - Рік англійської мови в Україні


ТНПУ ім.В.Гнатюка проводить регіональну 

науково-практичну конференцію

 «Вчитель англійської мови:

 модель успішного педагога для сучасної школи»

 

Ураховуючи роль англійської мови як мови міжнародного спілкування, з метою сприяння її вивченню для розширення доступу громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, забезпечення інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору, на підтримку програми Go Global, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку, Президент України Порошенко П. оголосив 2016 рік Роком англійської мови в Україні.

У зв’язку з цим Кабінету Міністрів доручено розробити і затвердити комплекс заходів на 2016 та наступні роки, спрямованих на активізацію вивчення громадянами англійської мови, зокрема передбачивши організацію на базі вищих навчальних закладів курсів із вивчення англійської мови, сприяння розширенню викладання у вишах дисциплін англійською мовою, збільшення мережі гуртків у позашкільних навчальних закладах. Також має бути забезпечене проведення фахових конкурсів, олімпіад та інших змагань з англійської мови, розвиток взаємного обміну учнями та студентами між навчальними закладами України та держав, у яких англійська мова є основною мовою спілкування.


Також планується запровадження освітніх теле- та радіопрограм із вивчення англійської мови для різних категорій населення, поширення практики демонстрування фільмів англійською мовою із субтитруванням державною мовою.

Ключовою постаттю у реалізації поставлених завдань є вчитель англійської мови, а запорукою їх успішного виконання – його компетентність, ентузіазм та готовність до інновацій у професійному зрості.

В рамках реалізації наказу президента України про проголошення 2016 року Роком англійської мови  в п’ятницю, 22 квітня 2016 року, на факультеті іноземних мов кафедра англійської філології організовує регіональну науково-практичну конференцію «Вчитель англійської мови: модель успішного педагога для сучасної школи» (ауд.178). Метою конференції є надання методичної допомоги вчителям англійської мови області задля покращення якості викладання англійської мови. 

Реєстрація учасників о 9.00, початок конференції о 10.00.  



Детальніше див.  Програма конференції

 

 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси