Психологічна служба ТНПУ  про Всесвітній день психічного здоров`я (ВІДЕО)
Психологічна служба ТНПУ
про Всесвітній день психічного здоров`я


За даними ВООЗ, більше третини населення планети сьогодні живе у стані постійної психоемоційної напруги та перенавантаження. Стреси, депресії, тривога стали постійними супутниками нашого життя. 

10 жовтня щорічно, починаючи з 1992 року, з ініціативи Всесвітньої федерації психічного здоров`я, за рішенням ВООЗ проводиться Всесвітній День психічного здоров`я. У цей день фахівці, які стоять на його сторожі, об’єднують свої зусилля для того, щоб вкотре нагадати нам усім про те, що для того, щоб відчувати всю повноту життя і залишатися у гармонії з собою, потрібно дбати не лише про своє фізичне, а й психічне здоров`я. 

У ТНПУ вже багато років функціонує психологічна служба. Цьогоріч практичний психолог, аспірантка кафедри психології розвитку та консультування Ольга Логвись долучилася до всеукраїнської ГО «Асоціації психологів вищої школи України».

Ідея створення такого об`єднання виникла давно, але зреалізувати її вдалося лише цього року шляхом неформального і плідного спілкування ініціативних представників психологічних служб зі всієї України. Як результат - 14 липня цього року організація була офіційно зареєстрована, а нині спілка налічує вже понад 40 учасників-фахівців ЗВО нашої країни.

За цей короткий час відбулося багато знакових подій, в числі яких і створення міжрегіональної платформи для співпраці, і проведення цілої низки конференцій і семінарів тощо. Результатом однієї такої спільної праці стала і підготовка відеоролика до Дня психічного здоров`я, участь у створені якого взяли студенти-майбутні психологи Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та їх колеги із інших ЗВО. Вітаємо наших працівників і зичимо усім фізичного і психічного здоров`я!» #тиждень_психічного_здоровя_в_тнпу 


  

До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси