Відділ у справах молоді проводить опитування щодо проблем конфліктних ситуацій та булінгу в освітньому середовищі
Відділ у справах молоді проводить опитування

щодо проблем конфліктних ситуацій та

булінгу в освітньому середовищі



Конфлікти в житті окремих людей, колективів, суспільства загалом відіграють значну роль. Особливе значення має аналіз конфліктів у системі вчитель-учень. Саме у навчальному закладі відбувається становлення дитини як особистості і дуже часто конфлікти впливають на це. Для зниження негативних наслідків конфлікту необхідно вміти правильно виявляти їх причини, керувати протіканням і розв’язанням, знижувати рівень конфліктного протистояння.

Таким чином, вивчення думки стосовно ставлення до конфліктних ситуацій та проявів булінгу, їх функцій, особливостей їх реалізації в колективі дуже важливо. Знання про феномен конфлікту та булінгу дозволяє мінімізувати негатив, який несе з собою сама конфліктна ситуація, правильно організувати діяльність колективу в конфлікті.

Це поширена проблема в сучасному українському суспільстві і найгостріше вона постає в освітньому середовищі, де дитина проводить більшу частину свого повсякденного життя. Булінг у наш час став більш глобальним та масовим явищем. Вирішення цього питання потребує нових ідей. Потрібно створювати відповідне сприятливе середовище не тільки для боротьби з такою проблемою як булінг, але і для запобігання проявів відповідної поведінки.

Практичний психолог та методист відділу у справах молоді запрошують вас взяти участь в опитуванні, що стосується конфліктних ситуацій та булінгу. Переходьте за посиланням і обирайте відповіді, які є найбільш характерними для вас. Опитування анонімне.

Ми прагнемо допомогти освітянам розпізнавати ситуації булінгу (цькування) та вчасно і правильно реагувати на його прояви в освітньому середовищі.

Ваша участь є дуже важливою!

Опитування відкрите до 2 листопада включно. Після опитування ви зможете зареєструватись на вебінар і отримати електронний сертифікат про участь.

Опитування стосовно проблеми проявів булінгу в освітньому процесі

Пресслужба ТНПУ


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси