Науковці ТНПУ  під керівництвом проф.О.Б.Столяр вибороли спільний  Українсько-Французький проєкт! Вітаємо!

Науковці ТНПУ
 під керівництвом проф.О.Б.Столяр
вибороли спільний
 Українсько-Французький проєкт!

Вітаємо!

Дорогі друзі!

В
и не повірите: ми виграли спільний Українсько-Французький проєкт! За біологічним напрямком більше нікого немає у переліку! Всього буде фінансуватись 13 українських проєктів.

Звичайно, це дрібниця на тлі видатних перемог науковців університету, але це 12-й міжнародний проєкт під моїм керівництвом. У цьому переліку: Греція, Франція, Австрія - 2 р, Угорщина, Корея, Індія, Білорусь, США, Латвія, Литва (продовжується).


Майже весь експеримент ми виконуємо тут, на базі нашої лабораторії за участю наших студентів і магістрів. Багато з них розійшлось по світах, працюють у центральних дослідних центрах не лише України, але й у США, Великобританії. Цікаво, що чомусь ми завжди маємо кращі бали у закордонних експертів, ніж у своїх.

ТНПУ - найкращий!  Шануймося!


ПЕРЕЛІК СПІЛЬНИХ УКРАЇНСЬКО-ФРАНЦУЗЬКИХ НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ ПРОЄКТІВ, ВІДІБРАНИХ ДЛЯ ФІНАНСУВАННЯ У 2021–2022 РР.

Імунологічне та біохімічне порівняння резистентності інвазивних і природних двостулкових молюсків до впливу викликів довкілля
Науковий керівник: Столяр Оксана Борисівна Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Chef projet français: Mélissa Palos-Ladeiro Université Reims Champagne Ardenn
 

Професор кафедри хімії та методики її навчання, 
доктор біологічних наук

Столяр Оксана Борисівна

ТНПУ щиро вітає переможців наукового конкурсу на чолі з керівником наукової групи професором Оксаною Борисівною Столяр! Упевнені, що ця, далеко не перша, відзнака стане потужним стимулом для подальшого розвитку науки в ТНПУ! Бажаємо вам натхнення, радості нових відкриттів, і нехай ваша наполеглива, цілеспрямована праця веде  до нових досягнень і вагомих здобутків!  

Віват нашим чудовим науковцям!
Віват нашим чудовим науковцям!


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси