Вручено дипломи за програмою   паралельного навчання у Польщі  для студентів ТНПУ ім.В.Гнатюка


Вручено дипломи за програмою 

паралельного навчання у Польщі

для студентів ТНПУ ім.В.Гнатюка

 


Здобуваючи базову освіту в ТНПУ ім. В. Гнатюка, студенти нашого університету мають можливість паралельно навчатися у Вищій лінгвістичній школі (WSL) м. Ченстохова (Республіка Польща) за програмою «Подвійний диплом». 




Тривалість навчання на бакалавраті – 3 роки, а на магістратурі – 2 роки. Навчання відбувається у форматі Зимової та Літньої шкіл, які проводяться під час канікул і тривають 7-10 днів. Після закінчення студенти отримують дипломи державного зразка Польщі та, за бажанням, його англомовний еквівалент.





Оскільки Програма триває вже три роки поспіль, то дипломи бакалавра та магістра Вищої лінгвістичної школи за спеціальностями англійська мова в бізнесі, німецька мова в бізнесі, соціальна робота та дошкільна освіта отримали близько 40-ка наших студентів. Є випускники, які працевлаштувалися за спеціальністю в Польщі. Днями ще 10 магістрантів англійської та німецької філології отримали дипломи WSL.




Набір учасників Програми «Подвійний диплом» триває. Тому тим студентам, які хочуть навчатися в Польщі потрібно  зареєструватися, заповнивши Анкету на сайті університету: http://tnpu.edu.ua/about/pidrozdily/twodip.php.

 





Відділ міжнародних зв’язків 
ТНПУ ім.В.Гнатюка



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси