Студентка факультету мистецтв ТНПУ здобула блискучу перемогу у Міжнародному фестивалі-конкурсі  «Golden Fest» (ФОТО)

Студентка факультету мистецтв ТНПУ 

здобула блискучу перемогу 

у Міжнародному фестивалі-конкурсі 

 «Golden Fest»



У мистецькому архіві творчих здобутків кафедри музикознавства та методики музичного мистецтва ТНПУ ім.В.Гнатюка численні успіхи та перемоги. 

У творчі досягнення долучила свою перемогу студентка 3 курсу Атаманчук Елеонора, яка здобула 1 місце у XIII Міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Golden Fest» в номінації  «Диригенти», керівник доцент Топорівська Ярослава Володимирівна, концертмейстер Канюка Антоніна Григорівна.

Лауреат І премії Атаманчук Елеонора
Лауреат І премії Атаманчук Елеонора


На конкурсі було представлено хорову композицію "Подоляночка" в обробці Андрія Кушніренка.  Студентка творчо підійшла до конкурсної програми: окрім диригентської техніки зуміла поєднати здобуті знання відеомонтажу та співу усіх хорових партій.

Елеонора зізнається, за плечима успіху і досягнутих результатів ховається велика праця її наставників: викладача з диригування Ярослави Володимирівни та концертмейстера Антоніна Григорівни, які радо підтримують усі творчі експерименти студентки.

Студентка разом із наставниками доцентом Ярославою Топорівською та Антоніною Канюкою
Студентка разом із наставниками доцентом Ярославою Топорівською та Антоніною Канюкою


Подяки керівникам за високий професіоналізм
Подяки керівникам за високий професіоналізм


У рецензії на виступ Елеонори Атаманчук, зазначено, що диригентське виконавство для членів журі було достатньо щирим і справжнім, а сильними сторонами переможниці стали оригінальність та чітке знання всіх хорових партій.

Бажаємо  вдалих творчих проєктів, професійного мистецького вдосконалення та натхненного й успішного шляху до омріяних вершин.


Інформаційна група

факультету мистецтв


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси