Книга «Жива українська кухня»
Олі Кольорово в ТНПУ
У День філолога в науковій бібліотеці ТНПУ провели зустріч із живою книгою. Чому із живою? Тому що книга має назву «Жива українська кухня» (скорочено «ЖУК»). А ще – тексти, рецепти страв, уміщені в книзі, оживають, оскільки мають відеосупровід на ютуб-каналі.
Фото на заставці - розповідь про авторку книги Олю Кольорово
Книга ЖУК
І перед нами постає авторка, Ольга Павленко (псевдонім – Оля Кольорово), гастроблогерка, письменниця, яка, на превеликий жаль, загинула влітку 2022 року в Кременчуці, коли в торговельний центр потрапила російська ракета.
Студенти розповіли про цікаві національні страви
На заході студентки факультету філології і журналістики розповіли про цікаві національні страви, зібрані Ольгою Павленко з усієї України, почастували гостей смаколиками, які напередодні підготували в лабораторії інженерно-педагогічного факультету.
Готові почастувати гостей
Фото на згадку про захід
Вдячні працівникам бібліотеки за співпрацю
Тепер книга «ЖУК» чекає на читачів у науковій бібліотеці ТНПУ.
Професор кафедри української мови
та методики її навчання
Любов Струганець