Аспірантка ТНПУ виборола перше місце на XX Міжнародній науковій конференції студентів і аспірантів «Молодь і поступ біології» (ФОТО)

Аспірантка ТНПУ виборола перше місце 

на XX Міжнародній науковій конференції 

студентів і аспірантів 

«Молодь і поступ біології» 




У Львівському національному університеті імені Івана Франка на біологічному факультеті відбулась XX Міжнародна наукова конференція студентів і аспірантів «Молодь і поступ біології», присвячена 90-річчю від дня народження професора Ореста Демківа. 


Аспірантка 3-го року навчання кафедри хімії та методики її навчання ТНПУ Катерина ЮНКО презентувала на ній результати спільних наукових робіт з університетом Мессіни, Італія та Екологічним центром, Литва. Вона виборола перше місце у конкурсі на кращу усну доповідь у секції «Біохімія».


Тема її доповіді: 

Biochemical responses of marine and freshwater bivalve мolluscs to neuroleptic chlorpromazine (автори Yunko K., Impellitteri F., Martyniuk V., Multisanti C.R., Gnatyshyna L., Zabolotna M., Khoma V., Matskiv T., Gylyte B., Manusadžianas L., Faggio C., Stoliar O.).
  
ДипломЮнко
Диплом К.Юнко

Вітаємо Катерину Юнко з перемогою

Вітаємо Катерину Юнко з перемогою!


У здобутку Катерини за роки навчання у аспірантурі сім статей у провідних наукових виданнях у галузі екологічної біохімії (квартилі Q1,Q2) у співавторстві з колективом НДЛ порівняльної біохімії та молекулярної біології та колегами з Італії та Литви.


Вітаємо Катерину та бажаємо їй подальших успіхів!



Професор кафедри
хімії та методики її навчання, 

доктор біол. наук Оксана Столяр 


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси