Відбудеться робота експертної групи з акредитації освітньо-професійної програми "Фізична реабілітація" 21.12.2021 Відбудеться робота експертної групи з акредитації освітньо-професійної програми "Фізична реабілітація"

Ідентифікатор конференції:  917 0060 6885      
Код доступу: iei0CH 

Студенти факультету філології і журналістики ТНПУ – переможці І етапу Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика 21.12.2021 Студенти факультету філології і журналістики ТНПУ – переможці І етапу Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика
Голова журі – канд. філол. наук, доц. кафедри загального мовознавства і слов’янських мов Бабій Ірина Михайлівна...

Студенти факультету мистецтв ТНПУ колядували учням у музеї 21.12.2021 Студенти факультету мистецтв ТНПУ колядували учням у музеї
20 грудня студенти факультету мистецтв, груп СОММск-12 та СОММ-11 заколядували у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї....

Магістрант ТНПУ ім.В.Гнатюка провів майстер-клас із юними борцями (ФОТО) 21.12.2021 Магістрант ТНПУ ім.В.Гнатюка провів майстер-клас із юними борцями (ФОТО)
На кафедрі теорії і методики олімпійського та професійного спорту, у залі боротьби університету відбулася особлива подія. Своє відкрите тренування та майстер-клас провів майстер спорту України міжнародного класу з греко-римської боротьби Микола Кучмій.

Дослідницький офіс менеджера освіти ТНПУ   продовжує свою діяльність (ФОТО) 21.12.2021 Дослідницький офіс менеджера освіти ТНПУ продовжує свою діяльність (ФОТО)
На засіданні були присутні магістранти першого і другого курсу спеціальності 073 Менеджмент, а також працівники галузі освіти з Тернопільської, Черкаської, Полтавської, Чернігівської, Рівненської, Херсонської областей...

Молодіжний хор факультету мистецтв ТНПУ вітає із зимовими святами (ВІДЕО) 20.12.2021 Молодіжний хор факультету мистецтв ТНПУ вітає із зимовими святами (ВІДЕО)
У цей передсвятковий час, напередодні зимових свят, Молодіжний хор факультету мистецтв презентує свій творчий доробок, у якому зичить щастя, хорошого настрою та вдачі усій університетській спільноті!..

Відбулася зустріч ректора ТНПУ з магістрантом – призером чемпіонатів світу і Європи з греко-римської боротьби (ФОТО) 20.12.2021 Відбулася зустріч ректора ТНПУ з магістрантом – призером чемпіонатів світу і Європи з греко-римської боротьби (ФОТО)
Бажаємо Миколі здобувати все вищі і вищі зіркові висоти як на спортивній арені, так у подальшому в житті. Міцного здоров’я, невичерпної наснаги та віри у власні сили!

Студенти факультету філології і журналістики ТНПУ долучилися   до благодійної акції до дня Святого Миколая "Подаруй свято" (ФОТО) 20.12.2021 Студенти факультету філології і журналістики ТНПУ долучилися до благодійної акції до дня Святого Миколая "Подаруй свято" (ФОТО)
Студенти завітали до Петриківського обласного комунального дитячого будинку-інтернату та  в Центр соціально- психологічної реабілітації дітей з розважальною програмою для діток та подарунками...

Центр ґендерних досліджень та впровадження політики рівних прав і можливостей ТНПУ співпрацює із МФО «Рівні можливості» Тернопільської районної ради (ФОТО) 20.12.2021 Центр ґендерних досліджень та впровадження політики рівних прав і можливостей ТНПУ співпрацює із МФО «Рівні можливості» Тернопільської районної ради (ФОТО)
Бажаємо Міжфракційному об᾽єднанню депутатів «Рівні можливості» успіхів у впровадженні політики рівних прав і можливостей Тернопільському районі!

Якісна освіта – шлях до успіху:  бакалаври-аналітики ТНПУ обговорили особливості освітнього процесу (ФОТО) 20.12.2021 Якісна освіта – шлях до успіху: бакалаври-аналітики ТНПУ обговорили особливості освітнього процесу (ФОТО)
Викладачі і студенти ОП об’єднані у прагненні творити якісну освіту, яка неодмінно приведе до успіху...

Запрошуємо на онлайн-зустріч в рамках проєкту «САМ×(ТНПУ+НПУ) = Досвідчений майбутній вчитель з транскультурною ідентичністю» 20.12.2021 Запрошуємо на онлайн-зустріч в рамках проєкту «САМ×(ТНПУ+НПУ) = Досвідчений майбутній вчитель з транскультурною ідентичністю»

Тема: «Академічна мобільність від House of Europe: досвід учасників проєкту». Вступне слово: координатор проєкту проф. Галина Фальфушинська.

Академічна мобільність і професійне психологічне благополуччя: гостьова лекція професорки ТНПУ (ФОТО) 20.12.2021 Академічна мобільність і професійне психологічне благополуччя: гостьова лекція професорки ТНПУ (ФОТО)
Реалізована зручна можливість презентувати ТНПУ науково-педагогічним працівникам та здобувачам вищої освіти одразу трьох ЗВО м.Кропивницький...

Студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка здобули призові місця на чемпіонаті світу з універсального бою 20.12.2021 Студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка здобули призові місця на чемпіонаті світу з універсального бою
У напружених поєдинках, що складалися з подолання спеціальної смуги перешкод, стрільби, метання ножів і рукопашного поєдинку на татамі, спортсмени збірної команди України посіли перше командне місце...


Новини 3823 - 3835 из 10414
Початок | Минула | 293 294 295 296 297 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси