Засідання ректорату ТНПУ: підсумували результати семестрового контролю (ФОТО)


Засідання ректорату ТНПУ: 

підсумували результати 

семестрового контролю




Традиційно робочий тиждень у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка працівники завершують засіданням ректорату. Сьогодні, 28 червня, відбулося останнє у навчальному семестрі.

 

Основне питання порядку денного «Про результати семестрового контролю успішності здобувачів вищої освіти за ІІ семестр 2023-2024 навчального року» озвучила керівниця навчально-наукового центру організації освітнього процесу Ганна Чайковська. 


Виступає керівниця ННЦООП Ганна Чайковська
Виступає керівниця ННЦООП Ганна Чайковська
  
Учасники засідання
Учасники засідання

Ганна Богданівна закцентувала увагу колег на успішності студентів, графіку навчального процесу для перехідних курсів і наголосила на ліквідації академічної заборгованості для окремих здобувачів вищої освіти. Також підкреслила професійність професорсько-викладацького складу, комунікативні навички, які позитивно впливають на якість освіти в університеті.
  
Засідання триває
Засідання триває

Окрім цього, декани проінформували про діяльність на факультетах, відзначили досягнення студентів і запропонували шляхи ліквідації академічної заборгованості певних здобувачів вищої освіти.
  
Звіти деканів факультетів
Звіти деканів факультетів


Нагадаємо, що незабаром розпочнеться вступна кампанія ТНПУ, тому ми відкриті до будь-якої комунікації, аби максимально проінформувати абітурієнтів у тих питаннях, які зацікавили.


Детальнішу інформацію
можна отримати у приймальній комісії університету за адресою м. Тернопіль, вул. М. Кривоноса, 2 або звернувшись за телефонами:

  • стаціонар - (0352) 53-39-58;

  • Viber - (098) 416-65-93;

  • Telegram - (063) 952-00-05;

  • Email - pk@tnpu.edu.ua


Христина Надала


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси