Працівники ТНПУ отримали сертифікати про проходження курсів англійської мови
Працівники ТНПУ отримали сертифікати про проходження курсів англійської мови


Понад чотири місяці працівники Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка відвідували курси англійської мови, які проводили викладачі факультет іноземних мов. 

Завдячуємо декану факультету Миколі Кебалу за сприяння в організації навчальних курсів, а викладачам за чуйність, докладені зусилля та час, аби навчити англійської мови працівників університету. 

Проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва Ірина Задорожна завжди закликає студентів активно брати участь у різних міжнародних проєктах, які сприяють академічній мобільності, новим знань та знайомств. 
Ірина Павлівна часто наголошує, що неважливо скільки вам років і як би важко не давалося навчання, але вивчення іноземної мови має стати невід’ємною частиною теперішнього часу, адже англійська мова – це ключ до різних дверей, які зустрічаються на життєвій стежині.

За старання працівники ТНПУ отримали сертифікати, які засвідчують успішне проходження курсів англійської мови.

Володіння іноземною мовою розширяє кордони для освітньо-наукової співпраці, сприяє професійному зростанню та дозволяє себе вільно почувати в іноземному середовищі. 

Сертифікати з вивчення англійської мови
Сертифікати з вивчення англійської мови

Христина Надала
Фото Оксани Чмиленко


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси