Факультет іноземних мов ТНПУ ім.В.Гнатюка зустрівся з перекладачкою Наталією Семенів у „Клубі успішних людей” (ФОТО) 06.06.2019 Факультет іноземних мов ТНПУ ім.В.Гнатюка зустрівся з перекладачкою Наталією Семенів у „Клубі успішних людей” (ФОТО)
Під час бесіди зі студентами Наталія Семенів дала їм певні настанови і поради, порекомендувала низку перекладацьких заходів і подій, які варто відвідувати перекладачам-початківцям...

ЗМІ про нас. "ТНПУ – місце, де ти завжди рідний", - студентка Анастасія Шандригось про навчання в педагогічному університеті в Тернополі (ФОТО) 05.06.2019 ЗМІ про нас. "ТНПУ – місце, де ти завжди рідний", - студентка Анастасія Шандригось про навчання в педагогічному університеті в Тернополі (ФОТО)
ТНПУ – місце феєричних подій. Чого лише варте святкування Дня університету: святковий концерт, флешмоб, танці, музика і веселощі...

ЗМІ про нас. Студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка знову стали лауреатами премії канадійського Фонду ім.В.Кузя 05.06.2019 ЗМІ про нас. Студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка знову стали лауреатами премії канадійського Фонду ім.В.Кузя
Розпорядники Фонду Богдан Колос та Віра Маланчій є учнями Володимира Кузя та вже 11 років поспіль відвідують ТНПУ ім.В.Гнатюка та вручають грошові премії кращим студентам...

Стипендії для науковців «Prisma Ukraїna» в Німеччині 05.06.2019 Стипендії для науковців «Prisma Ukraїna» в Німеччині
Форум «Transregionale Studien» у Берліні запрошує науковців подати заявку на трьохмісячну гостьову стипендію під час академічного року 2019/2020 в рамках дослідницької програми Prisma Ukraina - Research Network Eastern Europe.

ЗМІ про нас. "Розмови про важливе"  Тема програми: "Як стати класним журналістом" (ФОТО) 05.06.2019 ЗМІ про нас. "Розмови про важливе" Тема програми: "Як стати класним журналістом" (ФОТО)
В гостях в Анатолія Вихруща - студенти факультету філології і журналістики ТНПУ імені В. Гнатюка...

ЗМІ про нас. П'ятеро науковців претендують на премію Тернопільської міської ради, серед них - доцент ТНПУ ім.В.Гнатюка 05.06.2019 ЗМІ про нас. П'ятеро науковців претендують на премію Тернопільської міської ради, серед них - доцент ТНПУ ім.В.Гнатюка
"Управління oсвіти і науки дає мoжливість oбдарoваним тернoпoлянам заявити прo себе, вoднoчас пoсприяти рoзвитку науки, oсвіти, технoлoгій та сoціальнo-екoнoмічним перетвoренням у місті..."

Студенти хіміко-біологічного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка відвідали лекцію-виставку відомого селекціонера (ФОТО) 05.06.2019 Студенти хіміко-біологічного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка відвідали лекцію-виставку відомого селекціонера (ФОТО)
30 травня 2019 року студенти 3-го курсу хіміко-біологічного факультету на чолі з доцентом кафедри ботаніки та зоології Крижановською М.А. відвідали Тернопільську обласну універсальну наукову бібліотеку...

Вітаємо з успішним захистом! 04.06.2019 Вітаємо з успішним захистом!
Працівники відділу у справах молоді ТНПУ ім.В.Гнатюка щиро вітають свого колегу Прийдуна Степана Васильовича з успішним захистом кандидатської дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук!

Літня академія для студентів зі Східної Європи та Німеччини "Спільна спадщина" 04.06.2019 Літня академія для студентів зі Східної Європи та Німеччини "Спільна спадщина"
У центрі уваги цьогорічної літньої академії є сучасне сприйняття німецької культурної спадщини у Східній Європі...

Майбутні археологи з ТНПУ ім.В.Гнатюка сплели сітки для підрозділу аеророзвідки в Маріуполь (ФОТО) 04.06.2019 Майбутні археологи з ТНПУ ім.В.Гнатюка сплели сітки для підрозділу аеророзвідки в Маріуполь (ФОТО)
Відправили чергових сім сіток на Маріуполь. Кажуть, що там гаряче – і снайпери, і міномети, і важка артилерія...

Листи для полонених і 275-та сітка на Схід: як студенти  ТНПУ ім.В.Гнатюка допомагають військовим (ВІДЕО) 04.06.2019 Листи для полонених і 275-та сітка на Схід: як студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка допомагають військовим (ВІДЕО)
Студенти та викладачі сподіваються, що листи і сітку українські військові та моряки отримають найближчим часом. І це стане символом підтримки у боротьбі за перемогу...

В ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулась презентація стипендіальної програми німецької економіки для України. Триває набір заявок (ФОТО) 04.06.2019 В ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулась презентація стипендіальної програми німецької економіки для України. Триває набір заявок (ФОТО)
Представляв програму Андрій Гончарук, координатор проекту, представник Торгово-промислової палати України....

На географічному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка презентували благодійний екологічний проект від СК «Грінвуд Лайф Іншуранс» 03.06.2019 На географічному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка презентували благодійний екологічний проект від СК «Грінвуд Лайф Іншуранс»
Акція відбулася під гаслом «Захисти себе – зроби світ кращим». До неї долучилися сотні студентів та викладачів географічного факультету та їхні друзі. Передаємо естафету дружньому факультету іноземних мов ТНПУ ім. Гнатюка...


Новини 6605 - 6617 из 10260
Початок | Минула | 507 508 509 510 511 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси