Свято українських говірок: на факультеті філології і журналістики ТНПУ демонстрували результати діалектологічної практики (ФОТО) 29.11.2019 Свято українських говірок: на факультеті філології і журналістики ТНПУ демонстрували результати діалектологічної практики (ФОТО)
Група УФ-31 запросила усіх на справжнє реаліті-шоу "Гойкає Україна"...

Участь ТНПУ у проєкті "Розвиток педагогічних факультетів та університетів у ХХІ ст." (ФОТО) 29.11.2019 Участь ТНПУ у проєкті "Розвиток педагогічних факультетів та університетів у ХХІ ст." (ФОТО)
Найкращі слова подяки кураторам проєкту та ректорату нашого «Найкращого» університету за надану можливість здобути нові знання...

Студенти фізико-математичного факультету  навчаються у міжнародній академії Cisco (ФОТО) 29.11.2019 Студенти фізико-математичного факультету навчаються у міжнародній академії Cisco (ФОТО)
Міжнародні сертифікати отримали понад 30 студентів...

Шановні працівники, студенти, випускники, майбутні абітурієнти та просто друзі та прихильники ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) 29.11.2019 Шановні працівники, студенти, випускники, майбутні абітурієнти та просто друзі та прихильники ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)
Ми дуже цінуємо довіру краян, ваша висока оцінка спонукає щороку наш університет ставати кращим!

Студенти-історики ТНПУ прослухали лекцію у бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля» 28.11.2019 Студенти-історики ТНПУ прослухали лекцію у бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля»

В рамках курсу Релігієзнавства, що веде завідувач кафедри світової історії та релігієзнавства ТНПУ, професор Бистрицька Елла Володимирівна, студенти ознайомилися із артбуком, присвяченим Андрею Шептицькому.

Співпраця ТНПУ та Вищої лінгвістичної школи м.Ченстохова (ФОТО) 28.11.2019 Співпраця ТНПУ та Вищої лінгвістичної школи м.Ченстохова (ФОТО)
Програма Подвійного диплому  у WSL для студентів нашого університету триває вже шість  років поспіль...

Студентка ТНПУ - срібна призерка міжнародного турніру з боксу. Вітаємо! (ФОТО) 28.11.2019 Студентка ТНПУ - срібна призерка міжнародного турніру з боксу. Вітаємо! (ФОТО)
Тренується Каріна під керівництвом випускника ТНПУ Руслана Фірмана...

ЗМІ про нас. Майстер-клас від студентів ТНПУ: екологізація стилю життя - це легко, модно та ощадливо! (ВІДЕО) 28.11.2019 ЗМІ про нас. Майстер-клас від студентів ТНПУ: екологізація стилю життя - це легко, модно та ощадливо! (ВІДЕО)
Студенти географічного факультету підготували мотиваційне відео щодо основної проблеми нашого часу...

Лінгвістичний КВК на факультеті філології  і журналістики ТНПУ (ФОТО) 28.11.2019 Лінгвістичний КВК на факультеті філології і журналістики ТНПУ (ФОТО)
Учасники приємно здивували своїм почуттям гумору і знаннями. Вони довели, що студентське життя – це не тільки навчання, а й цікаве і творче дозвілля...

В ТНПУ працює експертна група Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з акредитаційної експертизи освітньої програми «Туризм» (ФОТО) 27.11.2019 В ТНПУ працює експертна група Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з акредитаційної експертизи освітньої програми «Туризм» (ФОТО)
Експертна група працюватиме відповідно до затврдженої програми, яка перелбачає закриті та відкриті зустрічі...

«Вітаємо з поверненням захисників додому – Слава! Слава! Слава!» - студенти ТНПУ зустріли військовослужбовців під час «Ходи мужності та відваги» (ФОТО) 27.11.2019 «Вітаємо з поверненням захисників додому – Слава! Слава! Слава!» - студенти ТНПУ зустріли військовослужбовців під час «Ходи мужності та відваги» (ФОТО)
Студенти ТНПУ  вирушили від головного корпусу університету, щоб віддати шану та честь тим, завдяки кому мають можливість в незалежній країні здобувати освіту...

У ТНПУ відбувся  тренінг  «Цифрові технології в освітньому процесі: вчимося, вивчаємо, досліджуємо» (ФОТО) 27.11.2019 У ТНПУ відбувся тренінг «Цифрові технології в освітньому процесі: вчимося, вивчаємо, досліджуємо» (ФОТО)
Метою тренінгу було залучення студентів до науково-технічної творчості й підвищення інформаційно-цифрової компетентності...

У «Поетичну кав’ярню»   на факультеті філології і журналістики ТНПУ   завітали справжні Герої (ФОТО) 27.11.2019 У «Поетичну кав’ярню» на факультеті філології і журналістики ТНПУ завітали справжні Герої (ФОТО)
Думки, враження, переживання, співчуття… Приклад незламності, принциповості і твердої волі…


Новини 6098 - 6110 из 10262
Початок | Минула | 468 469 470 471 472 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси