Серію майстер-класів провів   факультет мистецтв ТНПУ ім.В.Гнатюка для  школярів Тернополя (ФОТО) 18.05.2018 Серію майстер-класів провів факультет мистецтв ТНПУ ім.В.Гнатюка для школярів Тернополя (ФОТО)
Школярі натхненно писали творчий пейзаж акварельними, гуашевими фарбами і відчули себе юними художниками-живописцями...

Музичні батли на День вишиванки в ТНПУ ім. В.Гнатюка 17.05.2018 Музичні батли на День вишиванки в ТНПУ ім. В.Гнатюка

Фінал музичних батлів запам’ятався яскравими виступами та неймовірною атмосферою: мікрофон і капелюхи в руки – та й гайда за грошима!

ТНПУ ім.В.Гнатюка здобув дві перемоги у конкурсі Всеукраїнського фестивалю інновацій. Вітаємо!  (ФОТО) 17.05.2018 ТНПУ ім.В.Гнатюка здобув дві перемоги у конкурсі Всеукраїнського фестивалю інновацій. Вітаємо! (ФОТО)
-  Щиро вдячні всім за підтримку! - звернувся до колективу ректора ТНПУ ім.В.Гнатюка професор Б.Б.Буяк. - Ми вкотре довели, що тільки разом ми можемо долати всі вершини...

Вчора в ТНПУ ім.В.Гнатюка     успішно відбулися захисти двох дисертацій (ФОТО) 17.05.2018 Вчора в ТНПУ ім.В.Гнатюка успішно відбулися захисти двох дисертацій (ФОТО)
Щиро вітаємо здобувачів та бажаємо подальших наукових здобутків!

Інтеграція фізики та інформатики через STEM-проекти: фізико-математичний факультет провів науково-практичний семінар з учителями (ФОТО) 17.05.2018 Інтеграція фізики та інформатики через STEM-проекти: фізико-математичний факультет провів науково-практичний семінар з учителями (ФОТО)
Розпочато створення навчально-дослідницьких проектів на базі апаратної обчислювальної платформи для конструювання Arduino та 3D-моделювання...

Студенти спеціальності «Соціальна робота» присвятили Дню матері концерт на факультеті педагогіки та психології ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) (ВІДЕО) 17.05.2018 Студенти спеціальності «Соціальна робота» присвятили Дню матері концерт на факультеті педагогіки та психології ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) (ВІДЕО)
Нехай вогник у наших серцях ніколи не згасає, а палає щирою любов’ю до наших Матерів!..

Факультет фізичного виховання   допоміг в організації  фізкультурно-патріотичного фестивалю  "Козацький гарт - 2018"  (ФОТО) 17.05.2018 Факультет фізичного виховання допоміг в організації фізкультурно-патріотичного фестивалю "Козацький гарт - 2018" (ФОТО)
Майбутні педагоги нашого університету мають змогу через спортивно-масові заходи отримати практичний досвід, котрий зможуть використовувати у своїй професійній діяльності...

Студентам-перекладачам ТНПУ ім.В.Гнатюка   організували тренінг для підготовки   до Міжнародного інвестиційного форуму   «Тернопільщина INVEST-2018» (ФОТО) 17.05.2018 Студентам-перекладачам ТНПУ ім.В.Гнатюка організували тренінг для підготовки до Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина INVEST-2018» (ФОТО)
Студенти-перекладачі мали змогу попередньо випробувати свої сили спеціалізованими напрямками...

Факультет педагогіки і психології  – online! (ФОТО) (ВІДЕО) 17.05.2018 Факультет педагогіки і психології – online! (ФОТО) (ВІДЕО)
Тематикою свята стали соціальні мережі. Ця популярна та сучасна для всіх студентів і викладачів тема створила незабутню атмосферу у залі, а у фінальній пісні учасники  пообіцяли більше часу приділити живому  спілкуванню...

У ТНПУ ім. В. Гнатюка обговорили впровадження Української Хартії вільної людини в освітній процес (ФОТО) 17.05.2018 У ТНПУ ім. В. Гнатюка обговорили впровадження Української Хартії вільної людини в освітній процес (ФОТО)
Організатори конференції ставили перед собою завдання максимально привернути увагу освітян до імплементації в освітній процес системи духовних та мораль них цінностей...

Конкурс Luxembourg Art Prize 17.05.2018 Конкурс Luxembourg Art Prize
Всі номінанти безкоштовно стають довічними членами міжнародної мережі Luxembourg Art Prize.  Це дуже ефективний спосіб отримати доступ до професійних можливостей у всьому світі...

Зустріч із учнями 10-11 класів Скалатської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели викладачі кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) 17.05.2018 Зустріч із учнями 10-11 класів Скалатської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели викладачі кафедри англійської філології та методики навчання англійської мови ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)
Співпраця між закладами вищої освіти та школами позитивно впливає на розвиток здатності учнівської молоді до професійного самовизначення...

В рамках Днів науки на факультеті філології і журналістики ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулася студентська наукова конференція (ФОТО) 17.05.2018 В рамках Днів науки на факультеті філології і журналістики ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулася студентська наукова конференція (ФОТО)
Кращі доповіді відбирали студенти-глядачі за такими критеріями: наукова новизна дослідження, достовірність фактів, уміння доповідача зацікавити аудиторію...


Новини 7892 - 7904 из 10239
Початок | Минула | 606 607 608 609 610 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси