На історичному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка обговорювали фільм «Будинок “Слово”» (ФОТО) 30.11.2017 На історичному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка обговорювали фільм «Будинок “Слово”» (ФОТО)
Загалом під час сталінських репресій було заарештовано мешканців сорока квартир із шістдесяти трьох. На деяких письменників доносять власні дружини-агенти, на деяких — служниці...

Відбулася зустріч студентів ТНПУ ім.В.Гнатюка з професоркою, громадською діячкою, письменницею Іриною  Фаріон (ФОТО) 29.11.2017 Відбулася зустріч студентів ТНПУ ім.В.Гнатюка з професоркою, громадською діячкою, письменницею Іриною Фаріон (ФОТО)
Авторка презентувала власні нові книги, що стосуються норм правопису української мови, її історії, розвитку і становлення...

Викладачі кафедри практичної психології взяли участь у тренінгах та майстер-класах (ФОТО) 29.11.2017 Викладачі кафедри практичної психології взяли участь у тренінгах та майстер-класах (ФОТО)
Викладачі кафедри практичної психології дбають про свій професійний та особистісний розвиток...

Благодійний ярмарок на географічному факультеті (ФОТО) 29.11.2017 Благодійний ярмарок на географічному факультеті (ФОТО)
Студентський колектив та викладачі факультету висловлюють щиру вдячність усім гостям ярмарку за позитивний настрій та небайдужість...

Відбулась науково-практична конференція «Голодомор 1932-1933 рр.: суспільна пам’ять та сучасні наукові інтерпретації» 29.11.2017 Відбулась науково-практична конференція «Голодомор 1932-1933 рр.: суспільна пам’ять та сучасні наукові інтерпретації»

Учасники конференції, викладачі, магістранти та випускники історичного факультету у своїх доповідях висвітлювали різноманітні аспекти Голодомору 1932-1933 рр. ...

У ТНПУ ім.В.Гнатюка учасники АТО розповіли про сучасні реалії протистояння на Сході 28.11.2017 У ТНПУ ім.В.Гнатюка учасники АТО розповіли про сучасні реалії протистояння на Сході

Такі заняття не тільки цікаві та пізнавальні, вони виховують у молодого покоління повагу та шану до патріотизму й мужності громадян, які постали на захист національних інтересів нашої держави, прищеплюють любов та гордість за рідну землю та усвідомлення необхідності військової служби.

Відбулась літературно-музична композиція “А слово – струм. А слово – зброя. А віще слово – вічове...” 28.11.2017 Відбулась літературно-музична композиція “А слово – струм. А слово – зброя. А віще слово – вічове...”

27 листопада у читальному залі № 4 філологічної літератури та видань іноземними мовами відбулася літературно-музична композиція, присвячена україно-німецькому року мов...

Молодіжний хор факультету мистецтв ТНПУ ім.В.Гнатюка став переможцем обласного фестивалю-конкурсу духовної музики! (ФОТО) 28.11.2017 Молодіжний хор факультету мистецтв ТНПУ ім.В.Гнатюка став переможцем обласного фестивалю-конкурсу духовної музики! (ФОТО)
Бажаємо Молодіжному  хору та його художному керівнику – Галині Місько подальших творчих злетів, підкорення нових вершин хорового мистецтва та багато перемог у різноманітних конкурсах!

На географічному факультеті відбулась студентська конференція «Микола Іванович Вавилов – автор вчення про світові центри походження культурних рослин» 28.11.2017 На географічному факультеті відбулась студентська конференція «Микола Іванович Вавилов – автор вчення про світові центри походження культурних рослин»
В обговоренні доповідей виступили викладачі кафедри географії і методики її навчання, студенти, співробітники бібліотеки. 

На історичному факультеті ТНПУ ім. В. Гнатюка відбулися збори батьків першокурсників 27.11.2017 На історичному факультеті ТНПУ ім. В. Гнатюка відбулися збори батьків першокурсників

Доброю традицією на історичному факультеті стало проведення зборів батьків першокурсників. Цьогоріч вони відбулися у суботу 24 листопада.

Студенти факультету філології і журналістики достойно представили наш університет на «СтудДобі» 27.11.2017 Студенти факультету філології і журналістики достойно представили наш університет на «СтудДобі»
Студенти факультету філології і журналістики цьогорічний Міжнародний день студента провели на «СтудДобі», яку вже п’ятий рік постіль організовує молодіжна організація «Файне місто». 

Увага: для працівників ТНПУ буде здійснюватись On-line трансляція вебінарів! 27.11.2017 Увага: для працівників ТНПУ буде здійснюватись On-line трансляція вебінарів!
Просимо максимально поінформувати співробітників установи про нову безкоштовну серію з трьох вебінарів українською, що починається 28 листопада...

На факультеті філології і журналістики відбулися батьківські збори 27.11.2017 На факультеті філології і журналістики відбулися батьківські збори
Підсумком батьківських зборів став святковий концерт у виконанні першокурсників. Студенти присвятили вірші та пісні батькам, продемонструвавши свої таланти, і вкотре показали, що студентське життя - це не тільки навчання.


Новини 8516 - 8528 из 10238
Початок | Минула | 654 655 656 657 658 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси