Студенти географічного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка взяли участь у семінарі «Землеустрій та земельний кадастр в Україні» 16.03.2018 Студенти географічного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка взяли участь у семінарі «Землеустрій та земельний кадастр в Україні»

Студенти та учасники семінару взяли активну участь в обговоренні актуальних питань, які стосуються проблем землеустрою та земельного кадастру території Тернопільщини.

Вітаємо з черговим успішним виступом   студента факультету фізичного виховання   ТНПУ ім.В.Гнатюка! 16.03.2018 Вітаємо з черговим успішним виступом студента факультету фізичного виховання ТНПУ ім.В.Гнатюка!
Фінішну стрічку Тарас перетнув з четвертим результатом, йому не вистачило лише 4,5 с до третього результату...

Факультет мистецтв ТНПУ ім.В.Гнатюка організував творчу  зустріч з піаністами Тернопільського музучилища ім.С. Крушельницької (ФОТО) 16.03.2018 Факультет мистецтв ТНПУ ім.В.Гнатюка організував творчу зустріч з піаністами Тернопільського музучилища ім.С. Крушельницької (ФОТО)
Студенти-слухачі отримали цікаву нагоду «прикласти до себе» досвід конкурсної підготовки, практики осмислення-оцінювання, вербального аналізу-інтерпретації виконуваних творів...

Волонтери ТНПУ ім.В.Гнатюка отримали нагороди (ФОТО) 16.03.2018 Волонтери ТНПУ ім.В.Гнатюка отримали нагороди (ФОТО)
Бажаємо студентам не зупинятися на досягнутому, нових звершень, цікавих, творчих ініціатив та перемог!

ЗМІ про нас.  Тернополянин Підручний розповів про спорт, командний дух та плани на майбутнє (ФОТО) 15.03.2018 ЗМІ про нас. Тернополянин Підручний розповів про спорт, командний дух та плани на майбутнє (ФОТО)
"Звісно ми чекали хорошого результату на цьому етапі. Все, що ми зробили на тренуваннях, не могло не принести результату..."

Лектор DAAD на факультеті іноземних мов ТНПУ ім.В.Гнатюка: інформування про стипендії, гранти і можливості навчання у Німеччині та навчальні заняття зі студентами (ФОТО) 15.03.2018 Лектор DAAD на факультеті іноземних мов ТНПУ ім.В.Гнатюка: інформування про стипендії, гранти і можливості навчання у Німеччині та навчальні заняття зі студентами (ФОТО)
Андре Бьом подякував за дружній прийом і висловив впевненість, що співпраця триватиме і надалі...

Відбувся І тур  Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов серед студентів неспеціальних факультетів ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) 15.03.2018 Відбувся І тур Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов серед студентів неспеціальних факультетів ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)
Кафедра іноземних мов дякує учасникам олімпіади за співпрацю і вітає переможців олімпіади!

На факультеті  іноземних мов     ТНПУ ім.В.Гнатюка проведено тренінг «Розвиток уміння слухати» (ФОТО) 15.03.2018 На факультеті іноземних мов ТНПУ ім.В.Гнатюка проведено тренінг «Розвиток уміння слухати» (ФОТО)
Завдяки таким видам занять студенти мають змогу релаксувати, забути про свої повсякденні проблеми та труднощі, отримати нові знання та цікавий досвід...

STEM-центр фізико-математичного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка – учасник міжнародної виставки у Жешуві (ФОТО) 15.03.2018 STEM-центр фізико-математичного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка – учасник міжнародної виставки у Жешуві (ФОТО)
Студенти здійснюють комп’ютерну 3D реконструкцію замків, які знаходяться на території Тернопільської області, та їх 3D-друк...

 На факультеті філології і журналістики ТНПУ ім.В.Гнатюка провели майстер-клас з  використання біоадаптаційних технологій (ФОТО) 15.03.2018 На факультеті філології і журналістики ТНПУ ім.В.Гнатюка провели майстер-клас з використання біоадаптаційних технологій (ФОТО)
Учасники майстер-класу мали змогу  створювати мислеобрази, випробувати елементи сезонних валеохвилинок тощо...

Літературний брейн-ринг «Чи все ми знаємо про Т.Г.Шевченка» провели на факультеті педагогіки і психології  (ФОТО) 14.03.2018 Літературний брейн-ринг «Чи все ми знаємо про Т.Г.Шевченка» провели на факультеті педагогіки і психології (ФОТО)
Будьмо гідними синами та доньками Т.Г.Шевченка! Плекаймо у своїх серцях та діях  любов до українського слова та України!..

ЗМІ про нас. Студенти підготували 3D-реконструкцію чотирьох замків Тернопільщини 14.03.2018 ЗМІ про нас. Студенти підготували 3D-реконструкцію чотирьох замків Тернопільщини
На фізико-математичному факультеті ТНПУ за ініціативи кафедри інформатики та методики її викладання активно ведуться роботи з реалізації масштабного проекту «Друге життя замків Тернопільщини».

Конкурс спільних українсько-латвійських науково-дослідних проектів на 2019-2020 роки 14.03.2018 Конкурс спільних українсько-латвійських науково-дослідних проектів на 2019-2020 роки
Конкурс відкритий для будь-яких лабораторій чи науково-дослідних груп вишів, науково-дослідних установ і  підприємств обох країн


Новини 8204 - 8216 из 10238
Початок | Минула | 630 631 632 633 634 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси