ТНПУ глибоко сумує з приводу загибелі на фронті нашого випускника (ФОТО)

  ТНПУ глибоко сумує 

з приводу загибелі на фронті 

нашого випускника



Викладачі та студенти історичного факультету, уся університетська спільнота ТНПУ глибоко сумує з приводу загибелі на фронті нашого випускника –  історика, краєзнавця, екскурсовода, вчителя – Павла Залуцького. 

Павло родом із м. Городок Хмельницької області. З перших днів війни – служив у місцевій територіальній обороні, патрулював місто, об’єкти інфраструктури, допомагав внутрішньо переміщеним особам.

        

Павло Залуцькийсвіча

Як згадують його колеги, зокрема Сергій Щур: «з початку війни, для підтримки бойового духу, Павло став автором десятків патріотичних дописів на музейній сторінці Городоцького краєзнавчого музею, придумував нові важливі патріотичні рубрики, і так не лише ділом, а й Словом долучався до Перемоги. Павло активно підтримав ініціативу проведення безкоштовних екскурсій для приїжджих, сам проводив їх більше, ніж планувалося».

Згодом Павло пішов у лави ЗСУ, з ентузіазмом сприймав свої завдання під час бойових дій. Звідти – теж ділився своїми спостереженнями і вірив у перемогу України! Але, на жаль, не дочекався її. Йому було лише 32 р.

Пам’ятаймо Павла як відповідального, хорошого студента, друга, патріота України, що віддав за неї найцінніше – своє життя. І це неймовірно боляче, що щодня гинуть такі люди, і серед них – наші випускники. 

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким, друзям, усім, хто знали Павла Залуцького. Вічна пам’ять Герою!..



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси