«Вийшло ще душевніше» – YAKTAK про зустріч в укритті ТНПУ
«Вийшло ще душевніше» – YAKTAK про зустріч в укритті ТНПУ

YAKTAK або ж Ярослав Карпук сьогодні, 4 листопада, перед сольним концертом завітав у Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка. Дотримуючись правил безпеки, згідно з оголошенням сигналу «повітряна тривога», фан-зустріч із співаком проходила в укритті.

Любов до музики з дитинства плекали бабуся та дідусь співака. Бабуся викладає у Старовижівській дитячій музичній школі, дідусь у Старовижівському професійному ліцеї, звідки родом сам Ярослав. Мама з татом, хоч і не творчі особистості, але не заважали сину займатися музикою, а навпаки підтримували та возили на різноманітні конкурси.

Ще зовсім нещодавно юний Ярослав - учасник 5 сезону «Голос. Діти», а сьогодні відомий співак із багатотисячною глядацькою аудиторією.

Під час фан-зустрічі YAKTAK розповів, що навчається у Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв, але всупереч щільного графіку пари відвідує рідко. Перші кліпи знімав на позичену камеру односельчанина, а місця зйомок – це окраїни, поблизу рідного селища Стара Вижівка, що на Волинщині.

Співак анонсував прем’єру пісні, яка незабаром з’явиться на музичних платформах. Відрадно, що ТНПУ став осередком фан-зустрічі YAKTAK з молоддю.

Вдячність талановитому співакові висловили гучними оваціями, підспівуванням авторських пісень, цікавими запитаннями та захопленими щасливими очима. Раділи як дорослі, так і наймолодші гості. Серед оплесків часто лунали слова: «Ти наша мотивація. Приклад для наслідування. Дякуємо за творчість».

Від імені Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка проректор із навчально-методичної роботи Ігор Гевко вручив Ярославу подарунки зі символікою університету, подякувавши за приємні емоції та позитивну енергетику, що панувала сьогодні в укритті.

Кожен мав змогу зробити фото на згадку, отримати автограф, поспілкуватися та просто обійняти улюбленого артиста. Ми з перших уст почути враження співака після фан-зустрічі:

«Я не був готовий до подій в укритті, але так ще простіше та душевніше вийшло. На жаль, ми живемо в час війни, тому мусимо дотримуватись всіх правил безпеки. Але як бачимо, люди були позитивно заряджені, гучно співали. Заради цього варто приїжджати. А чи в укритті, чи на сцені – мені байдуже, головне – зі своїми людьми».

Емоціями поділилася і фанатка Неля Мукрук:

«Це свідомий громадянин своєї держави, який закликає боронити Україну, бо крім нас вона нікому непотрібна. Шкода, що лише зараз ми сповна відчуваємо смак життя, тому потрібно ловити максимально позитивних емоцій та ділитись ними зі захисниками».

Під час сольного концерту збирали кошти на потреби Збройних Сил України та на благодійному аукціоні розіграли дві гітари, які також передадуть захисникам. Фан-зустріч із YAKTAK – це про людей, які вміють зігрівати один одного: любов’ю, добрим словом, щирістю душі, відвертістю та простотою. Не обов’язково бути багатослівним - очі розкажуть за всі почуття.

Команда ТНПУ дякує Ярославу Карпуку за свідому позицію, приділений час, авторську музику та натхненні миті. З нетерпінням чекатимемо на прем’єри нових пісень, які обов’язково вивчимо до наступної зустрічі.

Завдячуємо відділу у справах молоді, в особі Надії Раківської та Аліни Кудрової, за швидку організацію події та врахування всіх непередбачуваностей, яких вдалося запобігти.


Христина Надала




До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси