Академічна дипломатія: співпраця ТНПУ з Польщею через освітні ініціативи

Академічна дипломатія: співпраця ТНПУ з Польщею через освітні ініціативи

Ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Богдан Буяк у складі тернопільської делегації взяв участь в урочистому прийомі з нагоди Дня Незалежності Республіки Польща та 20-ї річниці діяльності Генерального польського консульства в Луцьку.


Урочистий прийом з нагоди 105-ї річниці Дня Незалежності Республіки Польща та 20-ї річниці діяльності Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку


ТНПУ активно співпрацює з консульством, спільно організовує заходи, впроваджують освітні програми.

"Наш вектор співпраці здавна активний, – каже Богдан Буяк, – за допомоги і підтримки польського консульства у нашому університеті діє освітньо-професійна програма «Середня освіта (Польська мова і література, українська мова і література)», Програма подвійного диплому, академічної мобільності, діє співпраця з 20-ма закладами освіти у Польщі, спільно ми проводили виставки польських стародруків, реалізовували широкий пласт інших цікавих проектів".  


На фундаменті вже налагоджених зв'язків ректор ТНПУ розраховує і на подальшу співпрацю, яка розширює мережу партнерів, а разом з тим і можливості для студентів, збагачуючи навчальний процес новими підходами та перспективами.

Заходи такого роду для університету відіграють ключову роль у підтримці академічної співпраці та культурного обміну. Це не лише сприяє розвитку освітніх програм та міжнародної мобільності, але й формує позитивний імідж університету на міжнародній арені. 

Спільні ініціативи покликані не лише зближувати університет та консульство, а й зміцнювати дружбу обох країн на освітньому рівні.


Провідний фахівець зі зв’язків із громадськістю

ректорату ТНПУ Оксана Чмиленко



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси