Ректор ТНПУ на звітній конференції ВФАС: успіхи та досягнення студентського футболу

Ректор ТНПУ на звітній конференції ВФАС: успіхи та досягнення студентського футболу 

Ректор ТНПУ Богдан Буяк взяв участь у звітно-виборній конференції Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, яка відбулася вчора, 23 листопада, у Києві у Будинку Футболу. Делегати підвели підсумки діяльності за 2017-2023 рік.
Конференція ВФАС За цей час було проведено значну кількість студентських всеукраїнських змагань та міжнародних змагань в Україні з футболу, футзалу та пляжного футболу.

Конференція ВФАС-2023

Команда Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка упродовж звітного періоду відзначалася стабільними успіхами, будучи активним учасником усіх змаганнях. 

За вагомий внесок у розвиток та популяризацію студентського футболу ректор ТНПУ Богдан Буяк отримав подяку від президента ВФАС, народного депутата України Івана Кулька.

Богдан Буяк на Конференції ВФАС

Загалом, за підсумковою інформацією Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, на міжнародній арені українські футбольні та футзальні збірні вибороли 18 призових місць на міжнародних турнірах. Здобули дві золоті медалі, 11 срібних та 5 бронзових.

На Чемпіонатах світу та Європи українські студенти показали професійність та принесли  неймовірний успіх українського студентського футболу.

Конференція ВФАС. Голосування.

Також делегати високо оцінили роботу президента Івана Крулька. Він вирішив покинути пост президента ВФАС, у зв’язку зі своєю новою роботою на посту Президента Федерації біатлону Україну.

Новим Президентом обрали Романа Гребу, людину доволі відому в учнівському та студентському спорті країни.

Конференція ВФАС

Першим віце-президентом — Вадима Місюру, віце-президентами: Петра Кулікова та Олега Лащука, виконавчим директором — Артура Горіна.

Провідний фахівець зі зв'язків із громадськістю 
ректорату ТНПУ Оксана Чмиленко


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси