У ТНПУ провели навчання з реагування на надзвичайні ситуації (ФОТО)
У ТНПУ провели навчання 

з реагування на надзвичайні ситуації


Згідно з розпорядженням міського голови вчора, 7 грудня, у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка проведено навчання з підготовки органів управління, сил і засобів Тернопільської міської субланки Тернопільської міської територіальної громади до реагування на надзвичайні ситуації. Загрози повʼязані з припиненням постачання газу, води, тепла та електрики в зимовий період. 


Заступник міського голови Владислав Стемковський, який супроводжував навчання прокоментував: «Голови ОСББ, управителі багатоквартирних будинків та всі тернополяни мають бути готовими до критичної ситуації у разі відсутності електроенергії, газу, тепла та водопостачання, тому ми продовжуємо практичні навчання Тернополем. Дякувати Богу та хлопцям у нас зараз все гаразд, але в разі реальної загрози та зупинки подачі життєво необхідних засобів, ці навчаня стануть у пригоді». 


Проректор із соціально-економічного розвитку Олег Гирило запевнив, що ТНПУ готовий до випадку надзвичайної ситуації, люди проінформовані та іструктажі проведено, але вірить, що з Божою допомогою ці знання ми не застосуємо практично. 

На фото Владислав Стемковський, Олег Гирило та залучені органи до навчання

На фото Владислав Стемковський, Олег Гирило та залучені органи до навчання

Вирішують поточні запитання

Вирішують поточні запитання

Органи місцевих служб і комендант навчального корпусу ТНПУ Михайло Непийвода

Органи місцевих служб і комендант навчального корпусу ТНПУ Михайло Непийвода


Спілкування відбулось у вільному форматі, під час якого кожен із присутніх міг уточнити будь-який нюанс. Спільно обговорили поетапні алгоритми дій у разі потреби. Таке навчання у ТНПУ було дванадцятим у Тернополі. 


На завершення Владислав Володимирович подякував тернополянам за розуміння та активну участь у навчаннях, бо попереджений - значить озброєний. 


Христина Надала


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси