У ТНПУ відбулася Конференція трудового колективу

У ТНПУ відбулася конференція трудового колективу:

затверджено новий колективний договір


У Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка днями пройшла Конференція трудового колективу, де її учасники обговорили ключові аспекти попереднього колективного договору, та одноголосно затвердили новий колективний договір на 2024-2025 роки.

До слова, попередній договір був введений в дію чотири роки тому. У 2022 році у зв’язку із введенням воєнного стану колективний договір в університеті не затверджувався. 

Колективний договір є локальним нормативним документом Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, який, відповідно до чинного законодавства, регламентує трудові та соціально-економічні відносини між адміністрацією і трудовим колективом, гарантує захист прав та інтересів усіх працівників.

Окрему увагу на Конференції приділили  питанням взаємодії адміністрації та студентства. Деталі щодо цього напрямку співпраці висвітлені в додатку №6 до колективного договору.

Рішення, прийняті на конференції, спрямовані на покращення робочих умов та створення більш сприятливого середовища для навчання та розвитку студентів.


Провідний фахівець зі зв'язків із громадськістю ректорату ТНПУ Оксана Чмиленко 



До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси