Креативний майстер-клас  з німецьким викладачем  на факультеті іноземних мов  ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) 14.04.2019 Креативний майстер-клас з німецьким викладачем на факультеті іноземних мов ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)
Студенти взяли  участь у майстер-класі  "Розвиток професійної майстерності педагога в умовах нової соціокультурної реальності", що провела Christel Matzke - доцент Дрезденського технічного університету...

Викладачі ТНПУ ім. В. Гнатюка взяли участь у  Міжнародній науково-практичній конференції «Розвиток професійної майстерності педагога в умовах нової соціокультурної реальності» (ФОТО) 14.04.2019 Викладачі ТНПУ ім. В. Гнатюка взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Розвиток професійної майстерності педагога в умовах нової соціокультурної реальності» (ФОТО)
Викладачі та студенти відвідали майстер-класи провідних психологів практиків України....

Кубок першості змагань з баскетболу ТНПУ ім.В.Гнатюка знайшов своїх переможців (ФОТО) 12.04.2019 Кубок першості змагань з баскетболу ТНПУ ім.В.Гнатюка знайшов своїх переможців (ФОТО)
Змагання проходили в одне коло, де команди мали можливість зустрітись з усіма учасниками змагань на спортивному майданчику...

 Студенти факультету педагогіки і психології ТНПУ ім.В.Гнатюка  побували в Тернопільському історико-меморіальному музеї політичних в'язнів (ФОТО) 12.04.2019 Студенти факультету педагогіки і психології ТНПУ ім.В.Гнатюка побували в Тернопільському історико-меморіальному музеї політичних в'язнів (ФОТО)
Кожен із нас повинен знати історію свого народу, своєї держави. Пам’ятаймо минуле, не забуваймо патріотів України, які за нашу волю полягли. Миру, спокою, процвітання нашій країні!..

Студенти фізико-математичного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка на екскурсії у столиці (ФОТО) 12.04.2019 Студенти фізико-математичного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка на екскурсії у столиці (ФОТО)
Студенти познайомились із роботою комітетів Верховної Ради, а також взяли участь у парламентських слуханнях  "Збалансований розвиток людського капіталу: завдання освіти і науки"...

Команда борців ТНПУ ім.В.Гнатюка   здобула перемогу на універсіаді! (ФОТО) 12.04.2019 Команда борців ТНПУ ім.В.Гнатюка здобула перемогу на універсіаді! (ФОТО)
Відбулись змагання з вільної боротьби в залік ІІІ Відкритої Універсіади міста Тернополя серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації...

Викладачі фізико-математичного факультету ТНПУ ім. Володимира Гнатюка провели зустріч-семінар для абітурієнтів (ФОТО) 12.04.2019 Викладачі фізико-математичного факультету ТНПУ ім. Володимира Гнатюка провели зустріч-семінар для абітурієнтів (ФОТО)
Значна кількість запитань засвідчила зацікавленість студентів коледжу можливостями навчання на фізико-математичному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка...

В ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулася міжнародна науково-практична конференція, присвячена ціннісним орієнтирам в сучасному світі (ФОТО) 12.04.2019 В ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулася міжнародна науково-практична конференція, присвячена ціннісним орієнтирам в сучасному світі (ФОТО)
Актуальні питання та цікаві представлення, багатогранні осмислення проблеми цінностей, вироблення спільних практичних рекомендації конференції – атмосфера секційної роботи...

Продовжується співпраця ТНПУ ім.В.Гнатюка з канадською ІТ-компанією TGT Solutions (ФОТО) 12.04.2019 Продовжується співпраця ТНПУ ім.В.Гнатюка з канадською ІТ-компанією TGT Solutions (ФОТО)
На базі кафедри інформатики та методики її навчання відбувся семінар за участі очільника  ІТ-компанії Роберта Максвелла...

Студентки географічного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка брали участь у конворкінг-сесії «ЕКО-місто: почнемо з себе» (ФОТО) 12.04.2019 Студентки географічного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка брали участь у конворкінг-сесії «ЕКО-місто: почнемо з себе» (ФОТО)
Для учнів і вчителів дослідження були дуже цікавими і для студентів це був позитивний досвід також...

Профорієнтація факультету педагогіки і психології  ТНПУ ім.В.Гнатюка у весняному Чорткові (ФОТО) 11.04.2019 Профорієнтація факультету педагогіки і психології ТНПУ ім.В.Гнатюка у весняному Чорткові (ФОТО)
Студенти коледжу вкотре здивували своїми талантами, продемонструвавши виставку робіт «Назустріч Весні»...

В ТНПУ ім.В.Гнатюка підписали   Меморандум про співпрацю у сфері інклюзії (ФОТО) 11.04.2019 В ТНПУ ім.В.Гнатюка підписали Меморандум про співпрацю у сфері інклюзії (ФОТО)
Звертаємо увагу, що Меморандум відкритий для підписання усіма охочими, ми відкриті до співпраці...

Студент ТНПУ ім.В.Гнатюка став призером Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Вітаємо! (ФОТО) 11.04.2019 Студент ТНПУ ім.В.Гнатюка став призером Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Вітаємо! (ФОТО)
Загалом на цей конкурс було надіслано 73 наукові роботи із провідних вишів України...


Новини 6605 - 6617 из 10053
Початок | Минула | 507 508 509 510 511 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси