Поезія вільних та незламних. У Всесвітній день поезії в «Домі ветерана»  студенти факультету філології і журналістики ТНПУ взяли участь у поетичних читаннях  (ФОТО) 23.03.2023 Поезія вільних та незламних. У Всесвітній день поезії в «Домі ветерана» студенти факультету філології і журналістики ТНПУ взяли участь у поетичних читаннях (ФОТО)
  Символічно у Всесвітній день поезії в «Домі ветерана» звучали вірші тих сміливих людей, які воюють за духовну Україну і мечем, і пером...

ЗМІ про нас   9 років на історичному факультеті ТНПУ плетуть маскувальні сітки для фронту (ВІДЕО) 23.03.2023 ЗМІ про нас 9 років на історичному факультеті ТНПУ плетуть маскувальні сітки для фронту (ВІДЕО)
Один із засновників цього волонтерського центру Володимир Кіцак розповідає про те, як все починалося... А також фахова думка історика, коли і як може закінчитися війна в Україні!..

Підвищення кваліфікації фахівців дошкільної освіти Тернопільщини та Львівщини у Центрі післядипломної освіти ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) 23.03.2023 Підвищення кваліфікації фахівців дошкільної освіти Тернопільщини та Львівщини у Центрі післядипломної освіти ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)
Запрошуємо колег-освітян дошкілля України удосконалювати фахові компетентності та підвищувати свою кваліфікацію з нами у 2023 році!..

На факультеті філології і журналістики ТНПУ відбулася Всеукраїнська наукова конференція, присвячена світлій пам’яті професора Гром’яка Романа Теодоровича (ФОТО) 22.03.2023 На факультеті філології і журналістики ТНПУ відбулася Всеукраїнська наукова конференція, присвячена світлій пам’яті професора Гром’яка Романа Теодоровича (ФОТО)
Участь у конференції взяли вчені-літературознавці з різних регіонів України: Львова, Івано-Франківська, Києва, Житомира, Луцька, Запоріжжя, Кривого Рога, Одеси, Харкова...

ЗМІ про нас. Науковці ТНПУ здійснюють навчання держслужбовців (ФОТО) 22.03.2023 ЗМІ про нас. Науковці ТНПУ здійснюють навчання держслужбовців (ФОТО)
15 березня 2023 року науковці ТНПУ Наталія Савелюк та Іванна Андрійчук здійснювали онлайн-навчання в режимі реального часу для посадових осіб виконавчого апарату Тернопільської обласної ради за загальною короткостроковою програмою «Ефективне лідерство на публічній службі»...

ТНПУ і Чортківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж: співпраця триває (ВІДЕО) 22.03.2023 ТНПУ і Чортківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж: співпраця триває (ВІДЕО)
Спілкування з цьогорічними випускниками коледжу було цікавим і серйозним, тож будемо раді бачити їх в числі абітурієнтів ТНПУ....

Всесві́тній день поезії на факультеті філології і журналістики ТНПУ (ВІДЕО) 22.03.2023 Всесві́тній день поезії на факультеті філології і журналістики ТНПУ (ВІДЕО)
До дійства долучилися викладачі-полоністи кафедри загального мовознавства і слов’янських мов ТНПУ, учителі-полоністи шкіл м. Тернополя (Тернопільської області) та учні загальноосвітніх шкіл...

У ТНПУ відбудеться круглий стіл «Почаївська лавра в добу суспільних викликів: історичний досвід і сучасні рецепції» 22.03.2023 У ТНПУ відбудеться круглий стіл «Почаївська лавра в добу суспільних викликів: історичний досвід і сучасні рецепції»
23 березня 2023 року о 14.30 в 24 аудиторії головного корпусу Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка відбудеться круглий стіл

Засідання Програмної ради освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» в ТНПУ (ФОТО) 22.03.2023 Засідання Програмної ради освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» в ТНПУ (ФОТО)
Участь у дискусіях  щодо вдосконалення Програми взяли  зовнішні стейкголдери: заступник директора департаменту освіти і науки Ганна Зварич; директор Центру професійного розвитку Галина Василенко, а  також магістранти групи змУНЗ-14 Ірина Науменко та Володимир Білінчук...

Представники ТНПУ ім.В.Гнатюка здобули нагороди чемпіонатів України з жиму лежачи і класичного жиму лежачи (ФОТО) 22.03.2023 Представники ТНПУ ім.В.Гнатюка здобули нагороди чемпіонатів України з жиму лежачи і класичного жиму лежачи (ФОТО)
Вітаємо наших студентів і викладачів із високими результатами та бажаємо мирного неба та подальших високих здобутків у всіх починаннях! Особлива подяка мужнім воїнам ЗСУ, завдяки яким ми маємо можливість готувати сильну молодь!..

Студенти ФПП ТНПУ відвідали зустріч із стейкголдером у Бюро кар’єри (ФОТО) 22.03.2023 Студенти ФПП ТНПУ відвідали зустріч із стейкголдером у Бюро кар’єри (ФОТО)
Галущак І. Я. поділилася своїм досвідом роботи в НУШ на прикладі 4-В. Розповіла про особливості застосування онлайн-ресурсів, зокрема KAHOOT, ClassDojo, LIVEWORKSHEETS; продемонструвала інноваційні форми роботи – «Зелений клас», проєктні технології тощо....

Гостьова лекціїя професора ТНПУ  "Психологічні засади управління конфліктами в команді" (ФОТО) 22.03.2023 Гостьова лекціїя професора ТНПУ "Психологічні засади управління конфліктами в команді" (ФОТО)
Тема викликала жвавий інтерес, насамперед завдки потужному практичному потенціалу, тож і позитивні відгуки не забарилися...

Бути чи не бути перемозі ТНПУ у Всеукраїнському шекспірівському конкурсі? Бути! (ФОТО) 22.03.2023 Бути чи не бути перемозі ТНПУ у Всеукраїнському шекспірівському конкурсі? Бути! (ФОТО)
18 березня 2023 року завершився ІІІ (фінальний) етап Всеукраїнського шекспірівського конкурсу студентських дослідницьких і креативних проєктів імені Віталія Кейса...


Новини 1899 - 1911 из 10046
Початок | Минула | 145 146 147 148 149 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси