Прем'єр-міністр України високо оцінив здобутки ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)




Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

високо оцінив здобутки ТНПУ ім.В.Гнатюка

під час вчорашнього спільного візиту

 з Міністром освіти Лілією Гріневич

 та представниками влади 



Вчора в Тернополі проходив XIV Український муніципальний форум «День Діалогу з владою» – щорічний дискусійний майданчик, для формування ефективних та відповідальних самоврядних рішень. Серед чисельних учасників форуму був і Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який в рамках програми «Дня діалогу…» з робочим візитом відвідав Тернопільський національний педагогічний університет мені Володимира Гнатюка – найдавніший виш краю і найкращий (стабільне друге місце Всеукраїнського рейтингу) педагогічний університет, де за сучасними методиками на 10 факультетах студенти опановують близько 50 різнопланових спеціальностей.

Разом з Володимиром Гройсманом університет відвідали Міністр освіти і науки Лілія Гриневич, випускник історичного факультету ТНПУ ім.В.Гнатюка, а нині голова Тернопільської ОДА Степан Барна, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, міський голова Сергій Надал, представники влади, освітяни, депутати, інші зацікавлені особи. Зустрічав делегацію особисто ректор університету  професор Богдан Буяк.

 зустріч

зустрічає гостей ректор

в університеті

студентство

Поважні гості мали можливість оглянути навчальний заклад, що вже інтегрований у міжнародний освітній простір і славиться органічним поєднанням унікальних давніх традицій і сучасних підходів до освітнього процесу.  

Володимир Гройсман виступив перед університетською спільнотою на засіданні «Клубу успішних людей», де розповів про своє бачення і державну політику України в сферах народного господарства, самоврядування, освіти, зупинився на молодіжних питаннях, у форматі діалогу поспілкувався з викладачами та студентами університету.

перший міністр

Аудиторія сприймала діалог з притаманним молоді оптимізмом та гумором, підтримувала промовців оплесками, присутні демонстрували свою готовність рішучих змін, головне – щоб зміни сприяли зміцненню і процвітанню України.

проректор

питання

 атмосфера

 реакція

ректор взяв слово

.аудиторія

оплески

Як усі гості члени «Клубу успішних людей», отримав посвідчення стейкхолдера. Посвідчення та символічний знак вручив Прем’єр-міністру України  ректор університету  професор Богдан Буяк. 

вручення посвідчення

стейкхолдер

Делегація також відвідала Фестиваль професій "Гостини в ТНПУ" – інтерактивний профорієнтаційний захід, що вже вдруге проходив в ТНПУ ім.В.Гнатюка для учнів, батьків та вчителів області, покликаний сформувати в молоді чітке бачення своїх можливостей і перспектив у суспільстві та виробити власну успішну стратегію у відповідальний період переходу до самостійного життя. 

фестиваль

цікаво

Взаємно цікавим виявилося і неформальне спілкування з викладачами та студентами.

 неформально

діалоги

спілкування

в кулуарах


Незабаром Володимир Гройсман поділився враженнями від зустрічі, опублікувавши пост  на своїх ФБ-сторінці:

серед студентів

діалог

гостини

"Серед студентів Тернопільського національного педагогічного університету. Це один із найбільших навчальних закладів області – 10 різноманітних факультетів, майже 7 тисяч студентів. Вони називають себе «Клуб успішних людей». Хороша мотивація. Вона стимулює бути відповідальним, чесним, обирати самому і нікому не скаржитися, якщо зробив помилку.

Україні потрібна така молодь - талановита, досвідчена, в міру зухвала, допитлива, цікава, з різними навичками і поглядами. З ними непросто. Вони ставлять різкі питання і чекають на відверту відповідь.

Вони вже побачили і пережили немало злетів і падінь, адже зростають разом із країною. І це їм будувати наше майбутнє. З такими дітьми, я за нього спокійний!"

Під час засідання "Клубу успішних людей" велася пряма відеотрансляція на офіційній ФБ-сторінці університету, тож усі, хто не зміг потрапити на зустріч, мали можливість дізнатися про позицію Прем’єр-міністра України у вирішенні важливих суспільних проблем. 

Усі сторони були вповні задоволені візитом, а отримана цінна та цікава інформація додала наснаги для подальшої роботи.


Повністю фоторепортаж дивіться згодом в альбомах на 
ФБ-сторінці університету


До списку

Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси