André Böhm презентував в ТНПУ ім.В.Гнатюка  стипендіальні програми   Німецької служби академічних обмінів 12.10.2018 André Böhm презентував в ТНПУ ім.В.Гнатюка стипендіальні програми Німецької служби академічних обмінів
Подавати заяву на стипендію DAAD на літні курси можуть студенти бакалаврату та магістратури усіх спеціальностей...

Відомий письменник презентував нову книгу   на факультеті філології і журналістики   ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) 12.10.2018 Відомий письменник презентував нову книгу на факультеті філології і журналістики ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)
Основою книги є особисті враження, адже взимку 2016-2017 рр. автор перебував в одному з добровольчих підрозділів під Авдіївкою як рядовий боєць...

Запрошуємо до участі в конкурсі творчих робіт  «ТНПУ. Найяскравіші враження» 11.10.2018 Запрошуємо до участі в конкурсі творчих робіт «ТНПУ. Найяскравіші враження»
У кожного знайдуться особливі спогади і враження зі студентського життя: стосунки з однокурсниками та викладачами, спільні добрі справи... А може, для вас найяскравіші враження - це представлення ТНПУ за кордоном, студентське самоврядування,  подорожі з одногрупниками? Розкажіть про це!

На історичному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка  провели тренінг, присвячений застосуванню  технології розвитку критичного мислення  при навчанні історії (ФОТО) 11.10.2018 На історичному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка провели тренінг, присвячений застосуванню технології розвитку критичного мислення при навчанні історії (ФОТО)
Тренінг провела заступник директора з навчально-виховної роботи ЗОШ 24, вчитель-методист Зарічна Олена Василівна...

До уваги студентів, викладачів   та працівників ТНПУ ім.В.Гнатюка! 10.10.2018 До уваги студентів, викладачів та працівників ТНПУ ім.В.Гнатюка!
Відкрито конкурс на здобуття стипендії для навчання/стажування за програмою Еразмус+ в Університеті А.Я.Кузи в Яссах (Румунія)...

Підсумки творчого конкурсу «Феєрія талантів ТНПУ» (ФОТО) 10.10.2018 Підсумки творчого конкурсу «Феєрія талантів ТНПУ» (ФОТО)
Чудові виступи конкурсантів, щирі оплески та підтримка вболівальників створили у залі піднесену, натхненну атмосферу...

ТНПУ ім.В.Гнатюка запрошує до участі в програмі дуальної освіти «Міжнародні мовні практики» 10.10.2018 ТНПУ ім.В.Гнатюка запрошує до участі в програмі дуальної освіти «Міжнародні мовні практики»
Документи для участі у конкурсі приймаються у міжнародному відділі ТНПУ ім.В.Гнатюка. Кінцевий термін подання заявок – 1 листопада 2018...

Студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка діляться враженнями від участі у Програмі обміну (Австрія) (ФОТО) 10.10.2018 Студенти ТНПУ ім.В.Гнатюка діляться враженнями від участі у Програмі обміну (Австрія) (ФОТО)
"Я покидав Австрію із сердечним щемом і впевненістю, що я туди ще приїду," - Юрій Струганець...

ЗМІ про нас. Інтерв'ю з експертом. Богдан Буяк щодо освітньої реформи у ТНПУ імені В.Гнатюка (ВІДЕО) 10.10.2018 ЗМІ про нас. Інтерв'ю з експертом. Богдан Буяк щодо освітньої реформи у ТНПУ імені В.Гнатюка (ВІДЕО)
Як це - бути ректором в умовах освітньої реформи? Які найбільш популярні спеціальності на ринку праці? Які сьогодніь найпопулярніші непедагогічні спеціальності? Що потрібно робити, аби бути ближчим до студента?..

Ректор ТНПУ ім.В.Гнатюка   проф.Буяк Б.Б. на зустрічі   з Міністром закордонних справ України    П.А.Клімкіним (ФОТО) 09.10.2018 Ректор ТНПУ ім.В.Гнатюка проф.Буяк Б.Б. на зустрічі з Міністром закордонних справ України П.А.Клімкіним (ФОТО)
Напрацьований  досвід наукової, навчальної, дослідницької, видавничої,  мистецької, культурної співпраці з зарубіжними партнерами підносить ТНПУ ім.В.Гнатюка на якісно новий рівень серед закладів вищої освіти України...

Гостини з вогником: ТНПУ ім.В.Гнатюка підкорює серця  (ВІДЕО) (ФОТО) 09.10.2018 Гостини з вогником: ТНПУ ім.В.Гнатюка підкорює серця (ВІДЕО) (ФОТО)
Гості мали можливість разом зі студентами ставити досліди, керувати роботами, опановувати віртуальну реальність, навіть приборкати вогонь. Учні  отримали іменні сертифікати, які стануть у нагоді при вступі в університет...  

У спортивному залі ТНПУ ім. В. Гнатюка відбудеться тернопільське дербі Вболіваймо за «Педуніверситет – Енерго»(ТНПУ)! 09.10.2018 У спортивному залі ТНПУ ім. В. Гнатюка відбудеться тернопільське дербі Вболіваймо за «Педуніверситет – Енерго»(ТНПУ)!
Стартує Чемпіонат України з гандболу серед жіночих команд Вищої ліги! Прийди та підтримай свою команду!

ТНПУ ім.В.Гнатюка став партнером новоствореної в Тернополі соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид» 09.10.2018 ТНПУ ім.В.Гнатюка став партнером новоствореної в Тернополі соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид»
Ректор університету проф.Б.Б.Буяк повідомив, що на сьогоднішній день університет уклав угоду про співпрацю з соціально-спортивною школою Фонду «Реал Мадрид»...


Новини 7554 - 7566 из 10260
Початок | Минула | 580 581 582 583 584 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси