Представники ТНПУ ім.В.Гнатюка у проекті Junior Z (ФОТО) 09.10.2019 Представники ТНПУ ім.В.Гнатюка у проекті Junior Z (ФОТО)
Ще минулого року до міста завітав Олександр Педан. Тоді він презентував шість спортивних модулів для дітей...

Запрошуємо у “Школу громадської активності” – платформу для особистого зростання! 08.10.2019 Запрошуємо у “Школу громадської активності” – платформу для особистого зростання!
Метою проекту є сприяння самореалізації молодих людей, шляхом їх активного залучення до роботи громадських організацій...

Професор ТНПУ презентував свою книгу про Володимира Гнатюка 08.10.2019 Професор ТНПУ презентував свою книгу про Володимира Гнатюка

Книга стала результатом багаторічної праці Івана Зуляка та базується на раніше неопублікованих архівних матеріалах, а саме листах Володимира Гнатюка.

«Нехай не гасне світ науки» 08.10.2019 «Нехай не гасне світ науки»

Уже традиційною стала лекція-конференція під таким гаслом, проведена  доцентом кафедри філософії та суспільних наук Морською Наталією Львівною, у межах вивчення магістрантами предмета «Філософія науки».

«Осінній ярмарок» на факультеті філології  і журналістики ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) 08.10.2019 «Осінній ярмарок» на факультеті філології і журналістики ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)
Надзвичайно приємно, що подібні ярмарки стали особливою, дуже  потрібною і теплою традицією...

Запрошуємо студентів до участі в творчому конкурсі «Феєрія талантів ТНПУ» 08.10.2019 Запрошуємо студентів до участі в творчому конкурсі «Феєрія талантів ТНПУ»
Якщо ви талановиті та креативні, сповнені оптимізму та ініціатив, бажаєте проявити себе на головній сцені ТНПУ ім.В.Гнатюка – візьміть участь у творчому конкурсі...

Посвята першокурсників у студенти ІПФ ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО) 07.10.2019 Посвята першокурсників у студенти ІПФ ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)
Усі першокурсника та їх куратори дали урочисту клятву-обіцянку біля рекордної п’ятиметрової ватри, яка була символом об’єднання великої факультетської сім’ї!

Викладачу ТНПУ ім.В.Гнатюка присвоєно почесне звання 07.10.2019 Викладачу ТНПУ ім.В.Гнатюка присвоєно почесне звання
Щиро вітаємо Андрія Володимировича та бажаємо щастя, наснаги, бадьорого настрою, нових успіхів та гідних послідовників!..

Магістранти німецького відділення факультету іноземних мов ТНПУ ім.В.Гнатюка беруть участь у реалізації німецько-українського молодіжного суспільно-політичного проекту Meet-up (ФОТО) 07.10.2019 Магістранти німецького відділення факультету іноземних мов ТНПУ ім.В.Гнатюка беруть участь у реалізації німецько-українського молодіжного суспільно-політичного проекту Meet-up (ФОТО)
Співробітництво між Спілкою і нашим університетом продовжується вже четвертий рік...

В ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулася зустріч з відомим  письменником Василем Шклярем (ФОТО) 07.10.2019 В ТНПУ ім.В.Гнатюка відбулася зустріч з відомим письменником Василем Шклярем (ФОТО)
Автор майстерно виступав перед аудиторією, розповідав про ідеї, говорив про те, що тривожить і болить, що приносить радість і задоволення, цитував твори…

Студенти факультету філології і журналістики відвідали Тернопільську обласну бібліотеку і побували на презентації збірок поета-романтика Володимира Присяжнюка (ФОТО) 07.10.2019 Студенти факультету філології і журналістики відвідали Тернопільську обласну бібліотеку і побували на презентації збірок поета-романтика Володимира Присяжнюка (ФОТО)
Студенти і магістранти випробували новітні технології та побували на зустрічі з поетом-романтиком Володимиром Присяжнюком, який презентував збірки «У середмісті моєї пам’яті» та «Експресії»...

ЗМІ про нас   Гравці, що представляють ТНПУ ім.В.Гнатюка, на виїзді у Івано-Франківську перемогли місцевих студентів 06.10.2019 ЗМІ про нас Гравці, що представляють ТНПУ ім.В.Гнатюка, на виїзді у Івано-Франківську перемогли місцевих студентів
Участь у новому сезоні, що стартував 1 жовтня, братимуть студентські команди з Тернополя та Кременця...

ТНПУ ім.В.Гнатюка вітає усіх з Днем працівника освіти! 05.10.2019 ТНПУ ім.В.Гнатюка вітає усіх з Днем працівника освіти!
Сердечно вітаємо усіх педагогів, наставників, учителів, вихователів, майстрів, тренерів, освітян!


Новини 6319 - 6331 из 10263
Початок | Минула | 485 486 487 488 489 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси