Гостьова лекція для студентів факультету іноземних мов ТНПУ (ФОТО) 09.10.2024 Гостьова лекція для студентів факультету іноземних мов ТНПУ (ФОТО)
4 жовтня відбулася гостьова лекція методиста Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Лідії Уруської на тему «Рамка професійного розвитку майбутніх учителів іноземних мов»...

Чудовий старт першокурсників хіміко-біологічного факультету ТНПУ (ФОТО) 09.10.2024 Чудовий старт першокурсників хіміко-біологічного факультету ТНПУ (ФОТО)
Традиційно посвята відбувається у театралізованій формі. Цього року вона проходила у стилі МАФІЇ! Учасники заходу потрапили у світ інтриг і таємниць, де кожен відчув себе частиною справжньої кримінальної історії...

Профорієнтаційна зустріч учнів Козлівського ліцею на факультеті філології і журналістики ТНПУ (ФОТО) 09.10.2024 Профорієнтаційна зустріч учнів Козлівського ліцею на факультеті філології і журналістики ТНПУ (ФОТО)
Гостей радо привітала декан факультету, Галина Василівна Бачинська, яка розповіла про широкий спектр освітніх програм і можливостей, що відкриваються перед майбутніми студентами...

У ТНПУ відбулась презентація книжки «Страшне, прекрасне та потворне в Чорнобилі» 09.10.2024 У ТНПУ відбулась презентація книжки «Страшне, прекрасне та потворне в Чорнобилі»
Авторки Олена Паренюк та Катерина Шаванова розповіли про історію написання книжки, про важливість навчатися та любити свою професію, про різноманітні радіаційні дослідження, про ентуазіазм працівників Інституту проблем безпеки АЕС та про можливості закордонної співпраці завдяки знанням іноземних мов.

Посвята першокурсників у студенти хіміко-біологічного факультету ТНПУ 09.10.2024 Посвята першокурсників у студенти хіміко-біологічного факультету ТНПУ
Для здобувачів першого курсу була підготовлена низка цікавих інтелектуальних та фізичних випробувань. Посвячення першокурсників проводилося біля «срібного» джерела села Гутисько, де кожен студент давав присягу, затверджуючи підписом. Усі отримали приємні сувеніри на згадку...

Зустріч із магістрантами ТНПУ: конструктивна журналістика як інструмент розвитку медіа (ФОТО) 09.10.2024 Зустріч із магістрантами ТНПУ: конструктивна журналістика як інструмент розвитку медіа (ФОТО)
Відбулася зустріч студентів спеціальності журналістика з магістрами першого курсу, які повернулися із дводенного семінару у Львові, організованого Чеською асоціацією із міжнародних питань і присвячений актуальним темам конструктивної журналістики...

Доцентка ТНПУ взяла участь у науково-методичному семінарі "Викладання історії Голокосту у вищій школі" 08.10.2024 Доцентка ТНПУ взяла участь у науково-методичному семінарі "Викладання історії Голокосту у вищій школі"
Наш університет на цьому семінарі представляла кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України, археології та спеціальних галузей історичних наук Оксана Ятищук.

Щирі вітання з ювілеєм доцентці кафедри психології ТНПУ! 08.10.2024 Щирі вітання з ювілеєм доцентці кафедри психології ТНПУ!
Академічна родина ТНПУ, факультет педагогіки і психології, кафедра психології від усього серця вітають Лілію Анатоліївну Широкорадюк з славним ювілеєм!..

Запрошуємо до участі в VI Крайовому форумі освітян «Освіта в умовах воєнного стану: адаптація до викликів та перспективи розвитку» 08.10.2024 Запрошуємо до участі в VI Крайовому форумі освітян «Освіта в умовах воєнного стану: адаптація до викликів та перспективи розвитку»
Запрошуються науковці, освітяни, студенти, учні, батьки, представники влади, бізнесу, громадськості та усі зацікавлені особи. Реєстрація за покликанням.

Творчий актив ТНПУ запрошує усіх охочих до участі в "Культурнику" 07.10.2024 Творчий актив ТНПУ запрошує усіх охочих до участі в "Культурнику"

Неформальне об'єднання активної молоді "Творчий актив ТНПУ" з нетерпінням чекає нової зустрічі з вами.. Реєструйтеся!

Студентка ТНПУ ім.В.Гнатюка – призерка чемпіонату України з бойового самбо (ФОТО) 07.10.2024 Студентка ТНПУ ім.В.Гнатюка – призерка чемпіонату України з бойового самбо (ФОТО)
Тренується Анна Пушкар під керівництвом випускника факультету фізичного виховання ТНПУ, заслуженого тренера України Віталія Гнатишина...

Практика психології бізнесу – від практикуючої бізнесвумен для студентів ТНПУ (ФОТО) 07.10.2024 Практика психології бізнесу – від практикуючої бізнесвумен для студентів ТНПУ (ФОТО)
Відбулася відкрита гостьова лекція знаною на Тернопіллі бізнесвумен, засновниці бренду FruitArt, керівниці громадської організації «I am Woman» Ольги Степанівни Навроцької на загальну тему «Мотивація бізнесу: що спонукає розпочинати власний бізнес»...

Дорогі працівники освіти! Щиро вітаємо вас із професійним святом! 06.10.2024 Дорогі працівники освіти! Щиро вітаємо вас із професійним святом!
Освітяни завжди були й залишаються джерелом мудрості, сили духу та незламності. Ви невтомно вкладаєте свої сили, душу та любов у виховання майбутнього покоління, яке відбудовуватиме Україну, зберігатиме її культуру та національну ідентичність.


Новини 1 - 13 из 10422
Початок | Минула | 1 2 3 4 5 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси