Виховний захід на тему «Щастя»: обговорення на географічному факультеті ТНПУ (ФОТО) 20.05.2024 Виховний захід на тему «Щастя»: обговорення на географічному факультеті ТНПУ (ФОТО)
Зустріч була наповнена цікавими дискусіями, корисними порадами та щирими емоціями. Дякуємо всім учасникам за активну участь та бажаємо кожному знайти своє щастя навіть у непрості часи!..

Рада молодих вчених ТНПУ: науково-популярний лекторій, присвячений Дню науки в Україні (ФОТО) 20.05.2024 Рада молодих вчених ТНПУ: науково-популярний лекторій, присвячений Дню науки в Україні (ФОТО)
Cьогодні, 20 травня, учасники Ради молодих вчених організували та провели науково-популярний лекторій, присвячений Дню науки в Україні, який відзначають у третю суботу травня...

Науковці ТНПУ взяли участь у конференції, приуроченій охороні культурної спадщини (ФОТО) 20.05.2024 Науковці ТНПУ взяли участь у конференції, приуроченій охороні культурної спадщини (ФОТО)
За підсумками конференції були обговорені подальші напрями досліджень та співпраці науковців ТНПУ з представниками історико-архітектурних заповідників і музеїв Тернопільської області...

Студенти історичного факультету ТНПУ мандрували замками Волині (ФОТО) 20.05.2024 Студенти історичного факультету ТНПУ мандрували замками Волині (ФОТО)
Перед літніми практиками вже вкотре історики вирушили в цікаву подорож аби пізнати про минуле рідного краю не лише з підручників...

Профорієнтаційний захід від кафедри психології ТНПУ (ФОТО) 20.05.2024 Профорієнтаційний захід від кафедри психології ТНПУ (ФОТО)
На зустріч «Психологія для майбутнього» завітали більш як 80 учнів закладів освіти з територіальних громад Тернопільської області. ТНПУ вітав учнів середніх шкіл, ліцеїстів та гімназистів...

На історичному факультеті ТНПУ відбувся тренінг, присвячений ролі емоційного інтелекту у професійній діяльності фахівців-гуманітаріїв 19.05.2024 На історичному факультеті ТНПУ відбувся тренінг, присвячений ролі емоційного інтелекту у професійній діяльності фахівців-гуманітаріїв
Спікеркою заходу стала Лариса Овчарук, лікарка-психологиня, бізнес-тренерка, громадська діячка

Якісна освіта – шлях до Перемоги! 19.05.2024 Якісна освіта – шлях до Перемоги!

17 травня 2024 року кафедра психології факультету педагогіки і психології провела науково-методичний семінар для психологів закладів освіти Тернопільської області.

Викладач ТНПУ Олександр Шевчук  провів вебінар у рамках VI   Міжнародної науково-практичної конференції   «Франкофонія в умовах глобалізації і полікультурності світу» 18.05.2024 Викладач ТНПУ Олександр Шевчук провів вебінар у рамках VI Міжнародної науково-практичної конференції «Франкофонія в умовах глобалізації і полікультурності світу»

Вебінар ще раз підтвердив важливість інтеграції сучасних технологій в освітній процес, що сприяє підвищенню ефективності навчальної діяльності здобувачів освіти. 

Брейн-ринг з історії педагогіки об'єднав три факультети ТНПУ 18.05.2024 Брейн-ринг з історії педагогіки об'єднав три факультети ТНПУ
14 травня 2024 року відбулася  подія, яка об'єднала три факультети нашого університету: історичний, хіміко-біологічний та філології і журналістики -брейн-ринг з історії педагогіки.

Результати І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на хіміко-біологічному факультеті 18.05.2024 Результати І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на хіміко-біологічному факультеті

На базі хіміко-біологічного факультету у співпраці із студентським науковим товариством «Природничі Горизонти» 13-14 травня 2024 р. відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Співпраця хіміко-біологічного факультету ТНПУ з освітянами міста Тернополя під час інтегрованої ПроМайстерки проєкту «T-mistechko інноваційних можливостей» 18.05.2024 Співпраця хіміко-біологічного факультету ТНПУ з освітянами міста Тернополя під час інтегрованої ПроМайстерки проєкту «T-mistechko інноваційних можливостей»

Інтегрована ПроМайстерка на тему: «T-mistechko інноваційних можливостей як засіб підготовки педагогів до профільної школи» відбулася цього тижня.

Вітаємо науковців ТНПУ з Днем науки в Україні! 18.05.2024 Вітаємо науковців ТНПУ з Днем науки в Україні!

Бажаємо вам нових звершень, дослідницького запалу, національного і міжнародного визнання й можливостей сповна реалізувати власний потенціал.

Відбувся День хіміко-біологічного факультету ТНПУ! 17.05.2024 Відбувся День хіміко-біологічного факультету ТНПУ!

Дякуємо за єдність, разом ми – сила! ХБФ – це одна з найміцніших і найбільших родин в університеті!


Новини 170 - 182 из 10228
Початок | Минула | 12 13 14 15 16 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси