У ТНПУ сформований збірник матеріалів ІV Міжнародної конференції з підготовки майбутніх учителів фізики, хімії, біології та природничих наук у контексті вимог НУШ (ФОТО) 05.06.2022 У ТНПУ сформований збірник матеріалів ІV Міжнародної конференції з підготовки майбутніх учителів фізики, хімії, біології та природничих наук у контексті вимог НУШ (ФОТО)
Кожен учасник конференції (див. таблицю) отримав іменний сертифікат обсягом 0,5 кредиту ЄКТС (15 годин)...

Магістрантка ТНПУ перемогла у Міжнародному  конкурсі наукових робіт. Вітаємо! (ФОТО) 05.06.2022 Магістрантка ТНПУ перемогла у Міжнародному конкурсі наукових робіт. Вітаємо! (ФОТО)
Бажаємо Соломії Височанській творчої наснаги та нових здобутків, а науковому керівнику Цепенюк Тетяні Олегівні – невичерпної енергії і наснаги, аби і надалі надихати студентів, розвивати їх потенціал та виховувати гідне покоління молодих науковців!

Науково-дослідна практика студентів 4 курсу ТНПУ  ОП «Аналітика суспільних процесів» 04.06.2022 Науково-дослідна практика студентів 4 курсу ТНПУ ОП «Аналітика суспільних процесів»
Хочемо побажати четвертокурсникам успішної підготовки до підсумкової атестації. Ще один крок до здійснення вашої мрії – стати кваліфікованими аналітиками!..

На факультеті педагогіки і психології  ТНПУ відбувся День відкритих дверей (ФОТО) 03.06.2022 На факультеті педагогіки і психології ТНПУ відбувся День відкритих дверей (ФОТО)
Модератором зустрічі був декан ФПП проф.Чайка В.М., який розповів  про перелік спеціальностей, особливості вступної кампанії 2022 року, продемонстрував матеріально-технічне середовище факультету та університету...

На плановому засіданні ректорату ТНПУ обговорили питання щодо працевлаштування випускників університету 03.06.2022 На плановому засіданні ректорату ТНПУ обговорили питання щодо працевлаштування випускників університету
3 червня 2022 року під головуванням ректора університету професора Богдана Буяка відбулось планове засідання ректорату ТНПУ..

Студенти-журналісти ТНПУ презентували свої доробки за 4 роки навчання (ФОТО) 03.06.2022 Студенти-журналісти ТНПУ презентували свої доробки за 4 роки навчання (ФОТО)
Голова екзаменаційної комісії, професорка кафедри теорії і методики викладання української і світової літератури ТНПУ Ольга Куца відзначила студентів ЖУР-4 як сильну та вмотивовану групу...

Студенти-журналісти ТНПУ   провели майстер-класи  (ФОТО) 03.06.2022 Студенти-журналісти ТНПУ провели майстер-класи (ФОТО)
Своїми враженнями від заходів поділилася студентка групи Ж-11 Анастасія Смолінська: «Спікери чітко розкрили питання, ілюструючи  прикладами з медіа. Майстер-класи були пізнавальними та інформативними»...

Ректор ТНПУ - спікер вебінару «Розмови про Україну під час війни» 02.06.2022 Ректор ТНПУ - спікер вебінару «Розмови про Україну під час війни»
Ректор ТНПУ виступив із актуальною в даний період темою: «Відомості про функціонування українських університетів під час війни: навчання, комплектування, фінансування».

На історичному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка  відбувся круглий стіл  «Війна та історія: складні питання» (ФОТО) 02.06.2022 На історичному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка відбувся круглий стіл «Війна та історія: складні питання» (ФОТО)
Студентами були підняті важливі питання відповіді на які намагалися шукати разом: як швидко впаде російський імперіалізм у свідомості українців; що робити з внутрішніми політичними колаборантами; і коли закінчиться війна…

Чергове засідання комісії з внутрішнього забезпечення якості освіти хіміко-біологічного факультету ТНПУ (ФОТО) 02.06.2022 Чергове засідання комісії з внутрішнього забезпечення якості освіти хіміко-біологічного факультету ТНПУ (ФОТО)
Багато уваги приділили збільшенню обсягу практичної підготовки здобувачів згідно вимог Концепції розвитку педагогічної освіти...

Участь кафедри психології ТНПУ у святкуванні Дня захисту дітей  (ФОТО)  02.06.2022 Участь кафедри психології ТНПУ у святкуванні Дня захисту дітей (ФОТО)
Викладачі кафедри підготували чимало цікавих активностей та майстер класів для дітей...

Лекція для студентів та викладачів ТНПУ від інституту Grassroots 02.06.2022 Лекція для студентів та викладачів ТНПУ від інституту Grassroots
ТНПУ отримав честь бути хостом однієї з лекцій: «Поширені помилки при написанні для міжнародних журналів: як українські автори можуть покращити свої видавничі можливості?»...

У медіашколі ТНПУ "В Етері"  вчили створювати власний медіабізнес (ФОТО) 02.06.2022 У медіашколі ТНПУ "В Етері" вчили створювати власний медіабізнес (ФОТО)
Керівник – кандидат філологічних наук, доцент кафедри журналістики факультету філології і журналістики ТНПУ, головний редактор газети «Вільне життя плюс», заслужений журналіст України Федоришин Петро Степанович...


Новини 2744 - 2756 из 9992
Початок | Минула | 210 211 212 213 214 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси

Раздел не найден.