Факультет  фізичного виховання ТНПУ культивує нові популярні види спорту (ВІДЕО) 01.06.2022 Факультет фізичного виховання ТНПУ культивує нові популярні види спорту (ВІДЕО)
На факультеті фізичного виховання ТНПУ культивують не лише ті види спорту, яку набули слави у всьому світі, але й нові види спорту, які лише набирають популярності, а зокрема й корфбол!..

Участь кафедри географії України і туризму ТНПУ у науковій конференції «Збереження історико-культурних пам’яток України в умовах  воєнного стану» (ФОТО) 01.06.2022 Участь кафедри географії України і туризму ТНПУ у науковій конференції «Збереження історико-культурних пам’яток України в умовах воєнного стану» (ФОТО)
У конференції прийняли участь науковці із різних областей України, а також Польщі із актуальними і цікавими темами і доповідями...

Відбулась робоча онлайн-зустріч з гарантами освітніх програм факультету іноземних мов ТНПУ 01.06.2022 Відбулась робоча онлайн-зустріч з гарантами освітніх програм факультету іноземних мов ТНПУ
У зустрічі взяли участь також завідувачі кафедр.

У ТНПУ відбулося планове засідання вченої ради 31.05.2022 У ТНПУ відбулося планове засідання вченої ради
Щодо затвердження Правил прийому до ТНПУ в 2022 році присутніх інформував відповідальний секретар приймальної комісії ТНПУ Древніцький  Ю. Р...

Мистецька освіта  крізь вибухи гармат: ТНПУ на II Всеукраїнському круглому столі (ФОТО) 31.05.2022 Мистецька освіта крізь вибухи гармат: ТНПУ на II Всеукраїнському круглому столі (ФОТО)
Наприкінці травня у форматі відео конференції відбувся  II Всеукраїнський круглий стіл «Сучасна мистецька освіта в умовах війни» (до тижня науки в Україні)...

ФПП ТНПУ запрошує на День відкритих дверей (ФОТО) 31.05.2022 ФПП ТНПУ запрошує на День відкритих дверей (ФОТО)
Ви дізнаєтеся про вступну кампанію 2022; про спеціальності та освітні програми; про наукову та навчальну діяльність;  про можливості для студентів (стипендії, проєкти, гуртки, гранти, тьюторство, волонтерство) та дозвілля...

Відзначення Дня хіміко-біологічного факультету ТНПУ (ФОТО) 31.05.2022 Відзначення Дня хіміко-біологічного факультету ТНПУ (ФОТО)
Щиро вдячні всім, хто долучився до наших заходів. Нехай любов до рідної землі зігріває ваші серця. Слава Україні! Героям Слава!..

На кафедрі географії та методики її навчання ТНПУ відновила роботу лабораторія інноваційних технологій в географії (ФОТО) 31.05.2022 На кафедрі географії та методики її навчання ТНПУ відновила роботу лабораторія інноваційних технологій в географії (ФОТО)
Обговорено інформаційні ресурси та їх впровадження в викладання освітніх компонентів, а саме: освоєння новітніх платформ для створення відеолекцій, презентацій, опитування здобувачів, гейміфікації під час вивчення окремих тем...

Студенти ТНПУ обговорювали проблеми Гаазького права та перекладу його українською мовою(ФОТО) 30.05.2022 Студенти ТНПУ обговорювали проблеми Гаазького права та перекладу його українською мовою(ФОТО)
30 травня студенти кафедри теорії і практики перекладу переглянули стрічку «Остап» режисера Тараса Дроня...

Всеукраїнський семінар до 130-ти річчя з дня народження   Юрія Полянського провели на базі географічного факультету ТНПУ (ФОТО) 30.05.2022 Всеукраїнський семінар до 130-ти річчя з дня народження Юрія Полянського провели на базі географічного факультету ТНПУ (ФОТО)
Серед ключових пунктів Ухвали семінару варто згадати пропозицію щодо присвоєння імені Юрія Полянського одній з вулиць в місті Тернополі та Львові...

У ТНПУ розпочинає роботу дитячий табір відпочинку 30.05.2022 У ТНПУ розпочинає роботу дитячий табір відпочинку
Головна мета табору – організація всебічного розвитку дітей, повноцінного відпочинку, зміцнення їх здоров’я, задоволення творчих інтересів і духовних запитів з урахуванням освітнього потенціалу та матеріально-технічної бази університету.

ЗМІ про нас  «Головне — створити довірливі стосунки між викладачами та студентами»: як працює під час війни кафедра журналістики ТНПУ (ФОТО) 30.05.2022 ЗМІ про нас «Головне — створити довірливі стосунки між викладачами та студентами»: як працює під час війни кафедра журналістики ТНПУ (ФОТО)
Коли закінчиться війна, коли ми переможемо, суспільство вимагатиме від журналістів нових підходів до своєї праці. Такою, як раніше, журналістика вже не буде...

Гості ТНПУ - Українська академія лідерства - успішно навчаються і змагаються (ВІДЕО, ФОТО) 30.05.2022 Гості ТНПУ - Українська академія лідерства - успішно навчаються і змагаються (ВІДЕО, ФОТО)
Нехай спортивні перемоги українців наближають перемогу України!


Новини 2744 - 2756 из 9975
Початок | Минула | 210 211 212 213 214 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси

Раздел не найден.