Вітаємо випускника ТНПУ - стипендіата Президента України (ВІДЕО) 18.02.2022 Вітаємо випускника ТНПУ - стипендіата Президента України (ВІДЕО)
Юрій Вітяк свій літературний талант він яскраво проявив ще під час навчання на факультеті філології і журналістики...

Доценти ТНПУ працювали в складі журі   конкурсу юних географів (ФОТО) 18.02.2022 Доценти ТНПУ працювали в складі журі конкурсу юних географів (ФОТО)
Всі виступи були цікавими і грунтовними. Тематика дуже широка: від трудових міграцій до земельних ресурсів, від погоди в Ланівцях до Амадоки...

Лекція стейкголдера Юрія Дейнеки для здобувачів  освітньої програми «Аналітика суспільних процесів» в ТНПУ (ФОТО) 18.02.2022 Лекція стейкголдера Юрія Дейнеки для здобувачів освітньої програми «Аналітика суспільних процесів» в ТНПУ (ФОТО)
Здобувачі висловили бажання щодо подальших зустрічей із стейкголдером, адже акценти на практичних засадах здійснення аналітичної діяльності допомагають їм краще пізнати особливості своєї майбутньої професії...

ТНПУ запрошує до участі у всеукраїнській конференції  «Теорія і практика підготовки конкурентоспроможного фахівця як вектор освітніх парадигм» 17.02.2022 ТНПУ запрошує до участі у всеукраїнській конференції «Теорія і практика підготовки конкурентоспроможного фахівця як вектор освітніх парадигм»
Конференція стане майданчиком обговорення нагальних питань психолого-педагогічних аспектів підготовки фахівця в умовах конкурентної боротьби на ринку праці...

Переможці фотоконкурсу #закохані_в_тнпу отримали подарунки 17.02.2022 Переможці фотоконкурсу #закохані_в_тнпу отримали подарунки

Вручив приємні презенти лідерам фотоконкурсу Ігор Васильович Гевко, проректор з навчально методичної роботи. Також він побажав переможцям примножувати позитив, креативність та чисельність яскравих ідей на благо університету.

Наукові здобутки проблемної групи « Історичні аспекти становлення математичного аналізу» на фізико-математичному факультеті ТНПУ (ФОТО) 17.02.2022 Наукові здобутки проблемної групи « Історичні аспекти становлення математичного аналізу» на фізико-математичному факультеті ТНПУ (ФОТО)
Учасники представили наукові дослідження з проблеми історичного розвитку поняття функції...

Студенти кафедри журналістики ТНПУ здобувають нові знання в Тернопільському пресклубі (ФОТО) 17.02.2022 Студенти кафедри журналістики ТНПУ здобувають нові знання в Тернопільському пресклубі (ФОТО)
Менторкою була Ната Бенч – телеведуча, ведуча урочистих подій, яка входить до топ-10 церемонімейстрів України...

У медіашколі ТНПУ «В ЕТЕРІ» вчили не боятися публічних виступів (ФОТО) 17.02.2022 У медіашколі ТНПУ «В ЕТЕРІ» вчили не боятися публічних виступів (ФОТО)
Керівником цієї зустрічі була кандидатка філологічних наук,  доцент кафедри журналістики Дащенко Наталія Левківна...

Конкурс наукових робіт з психології   в обласному відділенні МАН України (ФОТО) 17.02.2022 Конкурс наукових робіт з психології в обласному відділенні МАН України (ФОТО)
"Я, як голова журі конкурсу наукових робіт слухачів Тернопільського обласного відділення Малої академії наук України, вражена дослідженнями старшокласників у галузі психології..."

Профорієнтаційний проєкт ТНПУ «Пізнай себе». Тема «Стресостійкість як запорука життєвого успіху» (ВІДЕО, ФОТО) 16.02.2022 Профорієнтаційний проєкт ТНПУ «Пізнай себе». Тема «Стресостійкість як запорука життєвого успіху» (ВІДЕО, ФОТО)
Спікер онлайн-зустрічі доцент кафедри психології Олександр Мешко розкрив перед слухачами психологічні аспекти феноменів «стрес» та «стресостійкість», обґрунтував значення стресів у житті людини...

У ТНПУ надійшов лист підтримки  від партнерів з Норвегії: європейська наукова спільнота разом з Україною! 16.02.2022 У ТНПУ надійшов лист підтримки від партнерів з Норвегії: європейська наукова спільнота разом з Україною!
Наші зарубіжні колеги бажають миру Україні та продовження розпочатих проєктів у максимально гнучкому режимі...

День єднання в ТНПУ (ФОТО, ВІДЕО) 16.02.2022 День єднання в ТНПУ (ФОТО, ВІДЕО)
Зі щирою і  проникливою промовою звернувся до учасників дійства перший проректор ТНПУ професор Терещук Григорій Васильович...

Бакалаври-аналітики ТНПУ беруть участь  в інноваційному проєкті   під керівництвом доцентки кафедри філософії та суспільних наук Л.М.Литвин (ФОТО) 16.02.2022 Бакалаври-аналітики ТНПУ беруть участь в інноваційному проєкті під керівництвом доцентки кафедри філософії та суспільних наук Л.М.Литвин (ФОТО)
ТНПУ ім.В.Гнатюка є учасником проєкту «Підприємницький університет», який реалізується Громадською організацією «Платформа інноваційного партнерства» (YEPТМ) спільно з Міністерством цифрової трансформації України, МОН...


Новини 3290 - 3302 из 10046
Початок | Минула | 252 253 254 255 256 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси

Раздел не найден.