Студенти-скрипалі ТНПУ відвідали виступ унікальної львівської родини Шутко (ВІДЕО, ФОТО) 22.10.2024 Студенти-скрипалі ТНПУ відвідали виступ унікальної львівської родини Шутко (ВІДЕО, ФОТО)
На «Музичному стендапі» батька Остапа Шутко (скрипка) та трьох його синів: Романа (фортепіано), Назара (скрипка) та Андрія (віолончель)  була присутня не тільки віртуозна гра, але й комунікація з публікою, гумор, лотереї та особлива домашня атмосфера...

Відбудеться робота експертної групи з акредитації ОП «Середня освіта (Польська мова і література, українська мова і література)» і «Середня освіта (Французька мова та література, англійська мова та література, зарубіжна література)» 22.10.2024 Відбудеться робота експертної групи з акредитації ОП «Середня освіта (Польська мова і література, українська мова і література)» і «Середня освіта (Французька мова та література, англійська мова та література, зарубіжна література)»

Запрошуємо всіх охочих доєднатися до зустрічі з експертною групою з акредитації освітніх програм.

VI Крайовий форум освітян   «Освіта в умовах воєнного стану: адаптація до викликів та перспективи розвитку», ТНПУ  ім.В.Гнатюка (ФОТО) 22.10.2024 VI Крайовий форум освітян «Освіта в умовах воєнного стану: адаптація до викликів та перспективи розвитку», ТНПУ ім.В.Гнатюка (ФОТО)
Представники закладів освіти загострили питання графічної підготовки здобувачів, використання в освітньому процесі інформаційно-комп'ютерних технологій у цьому контексті...

На інженерно-педагогічному факультеті ТНПУ провели семінар з представниками навчально-наукового центру міжнародної освіти та співробітництва (ФОТО) 21.10.2024 На інженерно-педагогічному факультеті ТНПУ провели семінар з представниками навчально-наукового центру міжнародної освіти та співробітництва (ФОТО)
Мета зустрічі – надання інформації про можливості навчання та стажування в рамках програми Erasmus+...

Практичне заняття для студентів-істориків ТНПУ (ФОТО) 21.10.2024 Практичне заняття для студентів-істориків ТНПУ (ФОТО)
Нещодавно студенти-історики 2 курсу ОП «Середня освіта. Історія» у рамках вивчення навчальної дисципліни “Історичні портрети української та зарубіжної славістики” (викладач – доц. Ірина Федорів) відвідали Тернопільський історико-меморіальний музей політичних в’язнів...

Студенти-полоністи ТНПУ пройшли стажування у Польщі (ФОТО) 21.10.2024 Студенти-полоністи ТНПУ пройшли стажування у Польщі (ФОТО)
Учасники мали можливість відвідати місцеві школи, ліцеї та садочки, що дало чудову нагоду познайомитися з польською освітньою системою. Відвідування уроків, спілкування з польськими учнями та викладачами розширило кругозір і дозволило зрозуміти, як працює освіта в Польщі...

Позитивна психологія та CLIL: викладачі ТНПУ провели майстеркласи на освітянському форумі 21.10.2024 Позитивна психологія та CLIL: викладачі ТНПУ провели майстеркласи на освітянському форумі
Використання підходів та прийомів позитивної психології у час війни є надзвичайно актуальною проблемою, тому доповідачі ознайомили учасників із основними принципами «позитивного навчання» та поділилися цікавими завданнями...

 "Нові імена 2024: Мистецький Олімп" на факультеті мистецтв ТНПУ (ФОТО) 21.10.2024 "Нові імена 2024: Мистецький Олімп" на факультеті мистецтв ТНПУ (ФОТО)
Ця подія відкрила перед студентами нові горизонти, об’єднавши їх з Музами мистецтва у захоплюючій подорожі крізь час і простір, де кожен міг проявити свої таланти та стати частиною відродження мистецької спадщини.

Гостьова лекція для студентів інженерно-педагогічного факультету ТНПУ (ФОТО) 21.10.2024 Гостьова лекція для студентів інженерно-педагогічного факультету ТНПУ (ФОТО)
Магістранти ОП і ОНП "Професійна освіта (КТ)" 16.10.2024 року були запрошені на онлайн-лекцію організовану к.п.н., доц. М. М. Бойко, де виступив фахівець-практик в ІТ-галузі В. В. Бойко на тему «Життєвий цикл проектів в ІТ. Agile та основні фреймворки управління проєктами».

Майбутні географи ТНПУ досліджують клімат рідного краю (ФОТО) 21.10.2024 Майбутні географи ТНПУ досліджують клімат рідного краю (ФОТО)
Студенти проводили детальний аналіз кліматичних даних, виявляли цікаві закономірності та тенденції, використовуючи архівні матеріали з різних погодних сайтів, таких як rp5.ua, ventusky.com, weather.com, meteopost.com, tur-pogoda.com.ua, TimeandDate.com, AccuWeather.com...

Відбувся VI Крайовому форумі освітян «Освіта в умовах воєнного стану: адаптація до викликів та перспективи розвитку» 20.10.2024 Відбувся VI Крайовому форумі освітян «Освіта в умовах воєнного стану: адаптація до викликів та перспективи розвитку»
Усі учасники форуму отримають сертифікати про підвищення кваліфікації, згідно із Постановою КМУ №800 від 21.08.2019 р. «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників».

Засідання ректорату ТНПУ: обговорення стану готовності навчальної документації 18.10.2024 Засідання ректорату ТНПУ: обговорення стану готовності навчальної документації
18 жовтня в залі засідань ректорату відбулося чергове засідання, на якому обговорили стан готовності навчальної та навчально-методичної документації на кафедрах факультетів та в деканатах університету. З доповіддю виступила керівник відділу інспектування Наталія Сарай.

Відбудеться робота експертної групи з акредитації освітньої програми другого (магістерського) рівня «Професійна освіта (Комп’ютерні технології)» 18.10.2024 Відбудеться робота експертної групи з акредитації освітньої програми другого (магістерського) рівня «Професійна освіта (Комп’ютерні технології)»

Підключитись до конференції Zoom:
Ідентифікатор конференції: 819 8847 5799
Пароль: 2024


Новини 27 - 39 из 10495
Початок | Минула | 1 2 3 4 5 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси