Посвята першокурсників у студенти хіміко-біологічного факультету ТНПУ 09.10.2024 Посвята першокурсників у студенти хіміко-біологічного факультету ТНПУ
Для здобувачів першого курсу була підготовлена низка цікавих інтелектуальних та фізичних випробувань. Посвячення першокурсників проводилося біля «срібного» джерела села Гутисько, де кожен студент давав присягу, затверджуючи підписом. Усі отримали приємні сувеніри на згадку...

Зустріч із магістрантами ТНПУ: конструктивна журналістика як інструмент розвитку медіа (ФОТО) 09.10.2024 Зустріч із магістрантами ТНПУ: конструктивна журналістика як інструмент розвитку медіа (ФОТО)
Відбулася зустріч студентів спеціальності журналістика з магістрами першого курсу, які повернулися із дводенного семінару у Львові, організованого Чеською асоціацією із міжнародних питань і присвячений актуальним темам конструктивної журналістики...

Доцентка ТНПУ взяла участь у науково-методичному семінарі "Викладання історії Голокосту у вищій школі" 08.10.2024 Доцентка ТНПУ взяла участь у науково-методичному семінарі "Викладання історії Голокосту у вищій школі"
Наш університет на цьому семінарі представляла кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України, археології та спеціальних галузей історичних наук Оксана Ятищук.

Щирі вітання з ювілеєм доцентці кафедри психології ТНПУ! 08.10.2024 Щирі вітання з ювілеєм доцентці кафедри психології ТНПУ!
Академічна родина ТНПУ, факультет педагогіки і психології, кафедра психології від усього серця вітають Лілію Анатоліївну Широкорадюк з славним ювілеєм!..

Запрошуємо до участі в VI Крайовому форумі освітян «Освіта в умовах воєнного стану: адаптація до викликів та перспективи розвитку» 08.10.2024 Запрошуємо до участі в VI Крайовому форумі освітян «Освіта в умовах воєнного стану: адаптація до викликів та перспективи розвитку»
Запрошуються науковці, освітяни, студенти, учні, батьки, представники влади, бізнесу, громадськості та усі зацікавлені особи. Реєстрація за покликанням.

Творчий актив ТНПУ запрошує усіх охочих до участі в "Культурнику" 07.10.2024 Творчий актив ТНПУ запрошує усіх охочих до участі в "Культурнику"

Неформальне об'єднання активної молоді "Творчий актив ТНПУ" з нетерпінням чекає нової зустрічі з вами.. Реєструйтеся!

Студентка ТНПУ ім.В.Гнатюка – призерка чемпіонату України з бойового самбо (ФОТО) 07.10.2024 Студентка ТНПУ ім.В.Гнатюка – призерка чемпіонату України з бойового самбо (ФОТО)
Тренується Анна Пушкар під керівництвом випускника факультету фізичного виховання ТНПУ, заслуженого тренера України Віталія Гнатишина...

Практика психології бізнесу – від практикуючої бізнесвумен для студентів ТНПУ (ФОТО) 07.10.2024 Практика психології бізнесу – від практикуючої бізнесвумен для студентів ТНПУ (ФОТО)
Відбулася відкрита гостьова лекція знаною на Тернопіллі бізнесвумен, засновниці бренду FruitArt, керівниці громадської організації «I am Woman» Ольги Степанівни Навроцької на загальну тему «Мотивація бізнесу: що спонукає розпочинати власний бізнес»...

Дорогі працівники освіти! Щиро вітаємо вас із професійним святом! 06.10.2024 Дорогі працівники освіти! Щиро вітаємо вас із професійним святом!
Освітяни завжди були й залишаються джерелом мудрості, сили духу та незламності. Ви невтомно вкладаєте свої сили, душу та любов у виховання майбутнього покоління, яке відбудовуватиме Україну, зберігатиме її культуру та національну ідентичність.

З нагоди Дня працівника освіти в ТНПУ викладачів відзначили грамотами та подяками 06.10.2024 З нагоди Дня працівника освіти в ТНПУ викладачів відзначили грамотами та подяками
На черговому засіданні ректорату секретар Тернопільської міської ради Ігор Гірчак від імені міського голови Сергія Надала привітав університетську родину з професійним святом.

На засіданні ректорату ТНПУ обговорили активізацію проєктно-ґрантової діяльності 06.10.2024 На засіданні ректорату ТНПУ обговорили активізацію проєктно-ґрантової діяльності

Одним із ключових питань стало обговорення шляхів активізації проєктно-ґрантової діяльності ТНПУ. З доповіддю виступила керівник навчально-наукового центру проєктної та науково-технічної діяльності Юлія Костюк.

Доценту ТНПУ присвоєно почесне звання (ФОТО) 04.10.2024 Доценту ТНПУ присвоєно почесне звання (ФОТО)
За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм доценту  НАУМЧУКУ Володимиру Івановичу присвоєно почесне звання «Заслужений працівник освіти України»...

ТНПУ завітали представниці волонтерських та громадських організацій Тернополя (ФОТО) 04.10.2024 ТНПУ завітали представниці волонтерських та громадських організацій Тернополя (ФОТО)
Освітнє волонтерство, а заразом − проєкт «Патріотичні й небайдужі» представляла Тетяна Скуратко, доцент кафедри української та зарубіжної літератур і методик їх навчання...


Новини 1 - 13 из 10418
Початок | Минула | 1 2 3 4 5 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси