Рада молодих вчених ТНПУ запрошує на лекцію «Інтелектуальна власність» 06.06.2022 Рада молодих вчених ТНПУ запрошує на лекцію «Інтелектуальна власність»
Що ж таке інтелектуальна власність, як зареєструвати й, головне, як захистити свої авторські права? А як і самому не стати порушником?...

Навчальна практика майбутніх журналістів ТНПУ: виклики воєнного стану  06.06.2022 Навчальна практика майбутніх журналістів ТНПУ: виклики воєнного стану
Цьогоріч практика студентів спеціальності «Журналістика» розпочинається у день професійного свята – 6 червня...

У ТНПУ сформований збірник матеріалів ІV Міжнародної конференції з підготовки майбутніх учителів фізики, хімії, біології та природничих наук у контексті вимог НУШ (ФОТО) 05.06.2022 У ТНПУ сформований збірник матеріалів ІV Міжнародної конференції з підготовки майбутніх учителів фізики, хімії, біології та природничих наук у контексті вимог НУШ (ФОТО)
Кожен учасник конференції (див. таблицю) отримав іменний сертифікат обсягом 0,5 кредиту ЄКТС (15 годин)...

Магістрантка ТНПУ перемогла у Міжнародному  конкурсі наукових робіт. Вітаємо! (ФОТО) 05.06.2022 Магістрантка ТНПУ перемогла у Міжнародному конкурсі наукових робіт. Вітаємо! (ФОТО)
Бажаємо Соломії Височанській творчої наснаги та нових здобутків, а науковому керівнику Цепенюк Тетяні Олегівні – невичерпної енергії і наснаги, аби і надалі надихати студентів, розвивати їх потенціал та виховувати гідне покоління молодих науковців!

Науково-дослідна практика студентів 4 курсу ТНПУ  ОП «Аналітика суспільних процесів» 04.06.2022 Науково-дослідна практика студентів 4 курсу ТНПУ ОП «Аналітика суспільних процесів»
Хочемо побажати четвертокурсникам успішної підготовки до підсумкової атестації. Ще один крок до здійснення вашої мрії – стати кваліфікованими аналітиками!..

На факультеті педагогіки і психології  ТНПУ відбувся День відкритих дверей (ФОТО) 03.06.2022 На факультеті педагогіки і психології ТНПУ відбувся День відкритих дверей (ФОТО)
Модератором зустрічі був декан ФПП проф.Чайка В.М., який розповів  про перелік спеціальностей, особливості вступної кампанії 2022 року, продемонстрував матеріально-технічне середовище факультету та університету...

На плановому засіданні ректорату ТНПУ обговорили питання щодо працевлаштування випускників університету 03.06.2022 На плановому засіданні ректорату ТНПУ обговорили питання щодо працевлаштування випускників університету
3 червня 2022 року під головуванням ректора університету професора Богдана Буяка відбулось планове засідання ректорату ТНПУ..

Студенти-журналісти ТНПУ презентували свої доробки за 4 роки навчання (ФОТО) 03.06.2022 Студенти-журналісти ТНПУ презентували свої доробки за 4 роки навчання (ФОТО)
Голова екзаменаційної комісії, професорка кафедри теорії і методики викладання української і світової літератури ТНПУ Ольга Куца відзначила студентів ЖУР-4 як сильну та вмотивовану групу...

Студенти-журналісти ТНПУ   провели майстер-класи  (ФОТО) 03.06.2022 Студенти-журналісти ТНПУ провели майстер-класи (ФОТО)
Своїми враженнями від заходів поділилася студентка групи Ж-11 Анастасія Смолінська: «Спікери чітко розкрили питання, ілюструючи  прикладами з медіа. Майстер-класи були пізнавальними та інформативними»...

Ректор ТНПУ - спікер вебінару «Розмови про Україну під час війни» 02.06.2022 Ректор ТНПУ - спікер вебінару «Розмови про Україну під час війни»
Ректор ТНПУ виступив із актуальною в даний період темою: «Відомості про функціонування українських університетів під час війни: навчання, комплектування, фінансування».

На історичному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка  відбувся круглий стіл  «Війна та історія: складні питання» (ФОТО) 02.06.2022 На історичному факультеті ТНПУ ім.В.Гнатюка відбувся круглий стіл «Війна та історія: складні питання» (ФОТО)
Студентами були підняті важливі питання відповіді на які намагалися шукати разом: як швидко впаде російський імперіалізм у свідомості українців; що робити з внутрішніми політичними колаборантами; і коли закінчиться війна…

Чергове засідання комісії з внутрішнього забезпечення якості освіти хіміко-біологічного факультету ТНПУ (ФОТО) 02.06.2022 Чергове засідання комісії з внутрішнього забезпечення якості освіти хіміко-біологічного факультету ТНПУ (ФОТО)
Багато уваги приділили збільшенню обсягу практичної підготовки здобувачів згідно вимог Концепції розвитку педагогічної освіти...

Участь кафедри психології ТНПУ у святкуванні Дня захисту дітей  (ФОТО)  02.06.2022 Участь кафедри психології ТНПУ у святкуванні Дня захисту дітей (ФОТО)
Викладачі кафедри підготували чимало цікавих активностей та майстер класів для дітей...


Новини 2757 - 2769 из 10007
Початок | Минула | 211 212 213 214 215 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси

Раздел не найден.