Гаврилко Ірина Юріївна
Майстер виробничого навчання
e-mail: gavrulkoiraj7@gmail.com
Біографія
У 2002 році закінчила Тернопільський державний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання».
У ТНПУ працює на посаді майстра виробничого навчання (з 2003 р.). З 2017 року за сумісництвом працювала на посаді асистента кафедри технологічної освіти та охорони праці.
У 2019 році закінчила Львівський торговельно-економічний університет, здобула кваліфікацію магістра освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».
Стажування:
Чернігівський національний педагогічний університет імені Т. Г. Шевченка (з 29.11.16 по 29.12.16 р.).
Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка (з 15.11.21 по 28.12.21)
Сфера наукових інтересів:
Удосконалення підготовки майбутніх учителів технології та працівників сфери обслуговування.
Службові обов’язки:
1. Готувати оснащення до проведення занять та здійснювати його просте регулювання й обслуговування згідно інструкцій.
2. Надавати допомогу викладачам у підготовці та проведенні навчальних занять з курсів «Технологічний практикум», «Технологія виготовлення швейних виробів», «Проектування і виготовлення виробів з текстильних матеріалів», «Дизайн виробів з текстилю» (лабораторія технології швейного виробництва), студентам – під час виконання практичних робіт.
Основні публікації:
1. Фізіологія харчування: методичні рекомендації до самостійної роботи для бакалаврів за спеціальністю 015.16 Професійна освіта (Сфера обслуговування) / уклад: Павх С.П., Гаврилко І.Ю. Тернопіль: Вид-во ТНПУ імені Володимира Гнатюка, 2019. 48 с.
2. Гаврилко І.Ю., Гірняк Л.І. Перспективні напрямки розвитку індустрії гостинності у м. Львові. Актуальні питання розвитку економіки, харчових технологій та товарознавства : матеріали ХLI Міжнар. наук. студентської конф. за підсумками наук.-досл. робіт студентів за 2017 р., присвяченої 100-річчю Національної академії наук України : (м. Полтава, 17-18 квітня 2018 р.) : тези доповідей. Полтава: ПУЕТ, 2018. С. 345-347.
3. Мамус Г.М., Гаврилко І. Ю. Формування естетичного сприйняття майбутніх фахівців сфери обслуговування у професійній підготовці. Актуальні проблеми технологічної, професійної освіти, культурології та дизайну : зб. мат. Всеукр. наук.-практ. конф. з нагоди 40-річчя факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка (9-10 жовтня 2018 р.) / За ред. проф. В.П.Титаренко, А.Ю. Цини; Полтав. нац. пед. Ун-т імені В.Г. Короленка, каф. теорії та методики технологічної освіти. Полтава : ПНПУ імені В.Г. Короленка, 2018. С. 340-344.
4. Гірняк Л.І., Гаврилко І.Ю. Організація дієтичного харчування у закладах ресторанного господарства. Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг: матеріали VI-ої міжнар. Наук.- практ. Конф.: (Львів, 6 грудня 2018 р.): тези доповідей / Відп. Ред. П.О. Куцик. Львів: Видавництво «Растр-7», 2018. С. 243-245.