На факультеті педагогіки та психології ТНПУ відбувся захист бакалаврських робіт зі спеціальності «Соціальна робота» 17.06.2021 На факультеті педагогіки та психології ТНПУ відбувся захист бакалаврських робіт зі спеціальності «Соціальна робота»
Талановиті студенти продемонстрували гарний рівень теоретичної та практичної підготовки...

Практичний психолог відділу у справах молоді ТНПУ взяла участь у засіданні Всеукраїнського круглого столу 17.06.2021 Практичний психолог відділу у справах молоді ТНПУ взяла участь у засіданні Всеукраїнського круглого столу
Метою круглого столу було обговорення найбільш актуальних проблем діяльності психологічних служб у ЗВО, обмін досвідом та напрацюваннями.

На факультеті філології та журналістики ТНПУ тривають захисти бакалаврських робіт! (ФОТО) 17.06.2021 На факультеті філології та журналістики ТНПУ тривають захисти бакалаврських робіт! (ФОТО)
У перший день захищали свої наукові дослідження усі поціновувачі літературного слова...

Цифрограм як можливість підвищити рівень цифрових навичок. Запрошуємо студентів та викладачів ТНПУ долучитися до тесту з цифрової грамотності 16.06.2021 Цифрограм як можливість підвищити рівень цифрових навичок. Запрошуємо студентів та викладачів ТНПУ долучитися до тесту з цифрової грамотності

Тест допоможе виявити загальний рівень цифрової грамотності, прогалини у цифрових навичках і зорієнтує, які саме компетенції варто вдосконалити.

Вітаємо студентку факультету мистецтв ТНПУ з перемогою у фестивалях- конкурсах «Samocvity – On Line» та «Мелодія моєї мрії» 16.06.2021 Вітаємо студентку факультету мистецтв ТНПУ з перемогою у фестивалях- конкурсах «Samocvity – On Line» та «Мелодія моєї мрії»
Професорсько-викладацький та студентський колективи факультету мистецтв ТНПУ щиро вітають студентку ІІІ курсу Кікцьо Мар'яну та її викладачів

Науковці ТНПУ провели міжнародну науково-технічну конференцію щодо перспективних напрямків створення системи енергонезалежності України (ФОТО) 16.06.2021 Науковці ТНПУ провели міжнародну науково-технічну конференцію щодо перспективних напрямків створення системи енергонезалежності України (ФОТО)
До організаційного комітету увійшли провідні науковці та фахівці в галузі енергозбереження з України, Литви, Німеччини та Польщі...

Випускникам ТНПУ пропонують кращі вакансії по всій Україні 15.06.2021 Випускникам ТНПУ пропонують кращі вакансії по всій Україні
Навчаючись в ТНПУ, студенти набувають авторитету і досвіду, докладаються до розвитку навчального закладу, а згодом імідж університету сприяє їхньому успішному працевлаштуванню...

Дитячий табір «Промінчик» факультету педагогіки і психології ТНПУ в дії! (ФОТО) 15.06.2021 Дитячий табір «Промінчик» факультету педагогіки і психології ТНПУ в дії! (ФОТО)
На весь час роботи табору заплановано багато цікавинок: лялькові театри, інсценізації, знайомство з робототехнікою, природничі досліди, мандрівки тощо...

Доцент ТНПУ здобув одразу два призові місця   на ІХ літніх Всеукраїнських іграх  ветеранів спорту (ФОТО) 15.06.2021 Доцент ТНПУ здобув одразу два призові місця на ІХ літніх Всеукраїнських іграх ветеранів спорту (ФОТО)
Академічна спільнота ТНПУ щиро вітає Віктора Івановича Шандригося з блискучими перемогами! Зичимо міцного здоров'я, незламної сили духу, наснаги і успіхів, завжди бути у відмінній спортивній формі!..

Наукова бібліотека ТНПУ висловлює щиру подяку благодійному фонду "Фундація ім. Григорія Нудьги" 15.06.2021 Наукова бібліотека ТНПУ висловлює щиру подяку благодійному фонду "Фундація ім. Григорія Нудьги"
Наукова бібліотека ТНПУ висловлює щиру подяку за переданий архів літературознавця, критика, невтомного збирача перлин української народної творчості, палкого патріота України Григорія Антоновича Нудьги.

Участь в XV Львівській ентомологічній школі на базі Національного природного парку «Кременецькі гори» (ФОТО) 14.06.2021 Участь в XV Львівській ентомологічній школі на базі Національного природного парку «Кременецькі гори» (ФОТО)
Щиро дякую науковій раді, організаційному комітету конференції і всім учасникам за цікаві змістовні доповіді результатів досліджень, набутий новий досвід, приємно проведений час у дружній атмосфері, обмін досвідом методик збору ентомологічного матеріалу!..

Викладачі хіміко-біологічного факультету ТНПУ відвідали коледжі Тернопільської області (ФОТО) 14.06.2021 Викладачі хіміко-біологічного факультету ТНПУ відвідали коледжі Тернопільської області (ФОТО)
Сподіваємося, що уже скоро наш рідний хіміко-біологічний факультет поповниться новими хорошими студентами, котрі продовжать його славні традиції та традиції ТНПУ в цілому, бо ми таки Найкращі!..

Науковці ТНПУ – спікери міжнародного вебінару  (ФОТО) 14.06.2021 Науковці ТНПУ – спікери міжнародного вебінару (ФОТО)
Розглянутий кейс із цифровізації сучасної математичної освіти в нашому університеті високо оцінений міжнародною науковою спільнотою...


Новини 4083 - 4095 из 9986
Початок | Минула | 313 314 315 316 317 | Наступна | В кінець
Приймальна комісія
Тел. (098) 416-65-93 Тел. (063) 952-00-05 Тел. (0352) 53-39-58
Email: pk@tnpu.edu.ua
Офіційна скринька
Email: info@tnpu.edu.ua

Гаряча лінія
Тел. (0352) 43-58-80 Email: pravo@tnpu.edu.ua
Ресурси